Seven Seas Explorer

 

 

 
  • Tonnasje: 56.000

  • Lengde: 224,1 meter

  • Passasjerkapasitet: 750 (basert på to personer i hver lugar)

  • Mannskap: 552 

  • Byggår/Renovert: 2016

  • Registreringsland: Marshalløyene

Seven Seas Explorer er det største og nyeste tilskuddet i Regent Seven Seas Cruises' flåte. Skipet ble sjøsatt sommeren 2016 og er, i følge rederiet, det mest luksuriøse skipet som noensinne er bygget. Det grundige håndverket og de overdådige detaljene er det første som møter gjestene i lobbyen ved ombordstigning. Et vakkert, sirkulært marmorgulv i atriet markerer hjertet av skipet.

Vi har seilt med Seven Seas Explorer. Les vårt reisebrev her.
 

 

 

Se video fra skipet her

 

Mer om skipet

"Regent Suite"

Om bord finnes en helt ny type luksussuiter, eksklusive for Seven Seas Explorer. Suitene heter "Regent Suite" og gir sine gjester hele 271 m2 å boltre seg på, samt en balkong på hele 89 m2! Suitene har to soverom og tilbyr et komplett "in suite" spaopphold (det første til sjøs!) med både privat badstue, dampbad og behandlingsrom. Suiten har også egen innglasset balkong med sittegruppe, kalt "Vista Garden", hvor gjestene kan nyte en uforstyrret 270-graders utsikt over skipets baug og horisonten.

Det oppsiktsvekkende designet og artisteriet som finnes i Regent Suite er tydelig i hver suite over hele skipet. Hver suitekategori har sin egen layout og unike designelementer, og de romslige suitene kompletteres av de største balkongene i cruiseindustrien - et oppholdssted som gir gjestene god plass til å nyte den friske havbrisen uten å forlate suiten.
 

Restauranter og oppholdssteder

Seven Seas Explorer har et stort utvalg av både uformelle restauranter og spesialrestauranter. Om bord finnes det tre spesialrestauranter, deriblant den populære "Prime 7" i ny design. Hovedrestauranten, "Compass Rose" har et nytt og moderne utseende med sofistikert og romslig design samt en havblå lysekrone som setter fargetonen i restauranten. På dekk 11 vil du finne "La Veranda" som tilbyr en fantastisk 270-graders utsikt over havet. Her kan gjester nyte både frokost og lunsj på dagtid, før restauranten forvandles til "Sette Mari" for middagsgjester på kveldstid. "The Café" og "Pool Grill" finnes også om bord.

Det finnes en rekke lounger og oppholdssteder om bord - deriblant rederiets velkjente "Horizon Lounge", "Observation Lounge" og "Explorer Lounge". Skipet har også eget spa (anerkjente "Canyon Ranch SpaClub"), treningssenter, joggebane, bibliotek, basseng, to boblebad på bassengdekk, butikker, spillrom, kasino, sigarrom og teater ("Constellation Theater").

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling.

Gratis internett:
Seven Seas Explorer tilbyr gratis og ubegrenset internett fra og med sin første seiling. Les mer her.


Les mer om Seven Seas Explorer her (PDF m/engelsk tekst).

Les mer om Seven Seas Explorer i rederiets e-katalog her (engelsk tekst).
 

Søk og bestill cruise med Seven Seas Explorer her. 

Les mer


E-katalog om SS Splendor

E-katalog for 2018-20

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive