Seven Seas Navigator


 • Tonnasje: 28.550
 • Lengde: 170,6 meter
 • Passasjerkapasitet: 490
 • Mannskap: 325
 • Byggår/renovert: 1999/2012/2016
 • Registreringsland: Bermuda

Seven Seas Navigator er det minste, men et av de mer eksklusive skipene i Regent-flåten. Skipets interiør er en blanding av klassisk og moderne italiensk styling med varme, myke farger og møblement av høy kvalitet. Suitene om bord er mellom 28 og 109 m2 store, hvorav 90% har privat balkong. I likhet med de tre andre skipene i flåten, rommer suitene på Seven Seas Navigator også walk-in closet og baderom med dusj og badekar i full størrelse.
Mer om skipet

Om bord på Seven Seas Navigator finnes et stort bibliotek, spa- og fitnessenter med sauna og steamrom, barer og ulike restauranter – deriblant The Compass Rose Dining Room, Prime 7 og Sette Mari. Av underholdningstilbud anbefales blant annet spektakulære Seven Seas Lounge som strekker seg over to av skipets åtte passasjerdekk. Regent Seven Seas Cruises tilbyr et stort og variert underholdningstilbud som er skreddersydd for hvert enkelt av skipene. Om bord på Seven Seas Navigator finnes både svømmebasseng, to boblebad, shuffleboard, golf, paddle tennis og løpebane.

Seven Seas Navigator renovert våren 2016:
Skipet ble gjennomgående modernisert i Marseille (Frankrike) og fremstår nærmest som et nytt skip. Noen av høydepunktene om bord:
 • Navigator Suite har fått et nytt og moderne design med et elegant utseende. Soverommet inkluderer den nye og skreddersydde Elite Slumber Bed hvor sengetøyet består av 100% bomullsateng.
 • Penthouse, Concierge og Deluxe Suite: Den største samlingen av suiter om bord har et moderne design som fremhever suitenes romslighet. Et fantastisk polstret hodegjerde i lær støtter Elite Slumber Bed i soverommet, og sittegruppen har fått en behagelig sofa som står i tilknytning til et stilfullt bord. Suitene har også fått nye kunstverk.
 • Compass Rose: Skipets hovedrestaurant ser finere og mer strålende enn noen gang. En vakkert utsmykket vegg med sølvblader fremhever den ene enden i rommet, mens store vinduer går langs begge sider av restauranten for å understreke den utrolige havutsikten. 
 • La Veranda: En uanstrengt chic restaurant med et friskt og luftig design som er fremhevet av det naturlige lyset fra restaurantens gulv-til-tak-vinduer.
 • Galileo's Lounge: Tro mot sitt navn, Galileo's Lounge på dekk 11 formidler en himmelsk følelse. Rommet ønsker deg velkommen gjennom en dobbeldør i herdet glass hvor designet er inspirert av solsystemet.
 • Navigator Lounge/Coffee Connection: På dagtid er disse oppholdsrommene - beliggende på dekk 6 og forbundet med en sentral "gangvei" - opplyst av naturlig lys fra de mange vinduene med utsikt mot havet. Rommenes nye design og innredning understreker områdets luftige atmosfære, med kremfargede stoffer på stoler og draperier, samt hvit marmor på bordflatene.
 • Biblioteket: Skipets lyse, men likevel intime bibliotek utstråler komfort og sjarm med faux-peis, kremfargede sofaer og glitrende marmorgulv.

Gratis internett:
Fra 17. mars 2016 tilbys gratis og ubegrenset internett om bord på Seven Seas Navigator. Les mer her.

Søk cruise med Seven Seas Navigator og bestill selv her.


Les mer


E-katalog om SS Splendor

E-katalog for 2018-20

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive