Windstar Cruises

Dette eksklusive rederiet tar deg med på cruise til spennende destinasjoner over hele verden.

Taking Small Ship Cruising in a Different Direction

Du kan se verden i mange slags skip, men med Windstar har du en helt unik mulighet til å fullstendig hengi deg til følelsen av å leve i destinasjonen. Lokale mattradisjoner, guider som faktisk vokste opp i reisemålene og kunnskap som går langt utover andre rederiers noen ganger overfladiske utforskninger.

Halvparten av rederiets flåte er seilskip, og kan som sådan gi deg muligheten til å oppleve cruise helt uten motordur og i fullstendig harmoni med naturen du opplever på reisemålet. Det er bare å glede seg til å krysse Atlanterhavet på «gamlemåten», men med alle moderne fasiliteter tilgjengelig.

Reisemål

Spennende steder å oppdage – verden over

Windstar Cruises tilbyr cruise til destinasjoner i stort sett hele verden. Med små skip er det lett å skape helt unike reiseruter, og dette gjør rederiet stadig vekk. Hvert forskjellige cruise har helt unikt innhold, og seiles sjelden mer enn en gang eller to i året.

Aktiviteter

Alltid noe å gjøre om bord

Uansett om du vil være aktiv selv eller bare se på at andre står på for din underholdning, er det massevis av tilbud om bord på Windstars skip. Trening, velvære, utflukter og berikelsesforedrag er bare noen av aktivitetene som tilbys om bord.

Flåte

Innovative skip, miljøvennlige løsninger

Windstars tre seilskip er bygget så effektive at de under seil faktisk kan holde en høyere fart enn de kan ved motorkraft alene. Dette gir en helt spesiell følelse, ved at skipet suser frem uten lyd fra motorene. I fremtiden satser rederiet på enda flere miljøvennlige løsninger.

Finn ut mer om Windstar

1

Moderne seilskip har hentet det beste fra fortidens skuter og oppdatert disse med alt av moderne fasiliteter. Ingen fare for skjørbuk og kjølhaling her, Windstar disker opp med nydelig mat og fantastiske opplevelser på dekk!

2

Samarbeidet med James Beard Foundation sørger for at maten om bord på alle Windstar Cruises' skip holder en usedvanlig høy standard. Det tas naturligvis også hensyn til alle typer kostholdsbehov.

3

Hvis du vil tilbringe en kveld med å la deg underholde, kan du selvfølgelig sette deg i salongen og høre på bandet. Alternativt kan du låne en DVD, ta med deg en liten drink og ta kvelden på din egen lugar.

Skip tilhørende Windstar Cruises