Viking Venus

Foreløpig siste skudd på stammen av Viking Ocean Cruises' nydelige skip – Viking Venus lokker med deilig mat og herlige opplevelser.

Oversikt

  • Tonnasje: 47 800
  • Passasjerkapasitet: 930 (basert på to personer i hver lugar)
  • Lengde: 227 meter
  • Mannskap: 545
  • Byggår/renovert: 2021
  • Registreringsland: Norge

Lugarer

Alle med privat balkong

Med størrelser fra 25 og helt opp til 134 kvadratmeter, er det et eksklusivt utvalg lugarer som venter deg om bord på Viking Venus. Uansett hvilken du velger, blir du møtt med det deiligste sengetøyet på de sju hav, i tillegg til eksklusive og uparfymerte toalettsaker fra Freyja.

Spisesteder

Nyt et måltid som speiler målet

Viking Ocean Cruises er stolte av sine tradisjoner, og kakeoppskriftene etter Torstein Hagens mor er stadig vekk på menyen, særlig i «casual deli»-en Mamsen's. Her er dekketøyet nøyaktige kopier fra Hagens barndomshjem, og flere av rettene som serveres her kommer fra hennes kjøkken.

1

En usedvanlig informativ nettside er en av tingene som virkelig setter Viking på kartet, og dersom du ønsker å bli bedre kjent med Viking Venus før du bestiller eller legger ut på reisen, er dette et godt utgangspunkt.

2

Eksperter om bord som kan gi deg grundige innføringer i havnene som skal besøkes, hjelpe deg med å velge den perfekte aftendrinken eller bare guide deg gjennom et måltid med «fine dining».

3

På cruise med Viking Venus er det alltid minst én utflukt inkludert i hver havn. Vil du oppleve noe i mindre grupper eller noe mer spesialisert, kan dette også ordnes mot et mellomlegg.

4

Om bord på Viking Venus er de fleste ting inkludert i prisen. Et rikholdig utvalg av alkoholholdig og -fri drikke finner du over alt på skipet, i tillegg til tilgang til trening, spa og selvfølgelig internett.

Andre skip i Viking Cruises