Viking Sun

Et herlig skip i premiumsegmentet, perfekt for deg som vil reise i komfort og stil.

Oversikt:

  • Tonnasje: 47 800
  • Passasjerkapasitet: 930 (basert på to personer i hver lugar)
  • Lengde: 227 meter
  • Mannskap: 545
  • Byggår/renovert: 2017
  • Registreringsland: Norge

Lugarer

Balkong uansett hvor du bor

Alle lugarene på Viking Sun har privat balkong, så du og reisefølget kan nyte en privat uteplass i direkte tilknytning til lugaren. Uansett om du velger de mindre i Veranda-kategorien eller noen av de mer storslagne suitene, kan du nyte deilige baderomsprodukter fra Freyja og nydelig sengetøy.

Spisesteder

Nydelig mat over alt

De italienske rettene på menyen hos Manfredi's Italian Restaurant står ikke tilbake for noe du kan forvente på «fine dining» her hjemme, mens den rikholdige menyen som varierer daglig på restaurantene ellers også inneholder et stort utvalg av populære retter for en hver smak.

1

Med skarp fokus på landaktiviteter i de mange spennende havnene langs reiseruten, er du nesten alltid garantert en spennende utflukt i land inkludert i prisen. Du kan også velge mer spesialiserte utflukter mot et tillegg.

2

Viking Ocean Cruises er rettet mot gjester som er opptatt av å lære noe nytt, og har som sådan ansatt historieeksperter – «Resident Historians» – om bord. Disse kan du besøke stort sett når det passer deg gjennom dagen.

3

De mange aktivitetene på dagtid er i høysetet, noe som gjør at kveldsaktivitetene på Viking Sun pleier å være av den rolige typen. Pust ut og nyt stillheten med en bok eller ta deg noen avkoblende timer på spa eller med trening.

4

Viking Sun er kjent for å ta sine gjester med på usedvanlig eksotiske seilinger, som gjerne omfatter flere kulturer på én og samme reise. Skipets evne til å legge til i små havner gjør turene ekstra innholdsrike.

Andre skip i Viking Cruises