Viking Star

Høy grad av komfort og luksus om bord i et skip som virkelig leverer etter alle forventningene til skandinaviske cruisegjester.

Oversikt

  • Tonnasje: 47 800
  • Passasjerkapasitet: 930 (basert på to personer i hver lugar)
  • Lengde: 227 meter
  • Mannskap: 545
  • Byggår/renovert: 2015
  • Registreringsland: Norge

Lugarer

Komfort er bare fornavnet

Viking Stars aller minste lugarer (Veranda V1) er 25 kvadratmeter store, mens den største (Owner's suite) er på 134 kvadratmeter. Felles for alle er private uteområder, eksklusive toalettsaker fra Freyja, samt deilig komfortable håndklær og badekåper. Alle lugarene har gratis Wi-Fi.

Spisesteder

Nordisk kjøkken, internasjonale gourmeter

Uansett hva du liker å spise, vil skipets høyst kompetente kokker kunne levere et smakfullt måltid. Maten som serveres i de mange restaurantene om bord er inspirert av havnene skipet seiler på, og ferske råvarer preget av sesongen er naturligvis i fokus.

1

Grønn teknologi er i fokus om bord på Viking Star. Med en rekke energibesparende tiltak allerede under byggeprosessen, bruker skipet langt mindre energi enn andre i tilsvarende størrelse.

2

Musikk er allestedsnærverende om bord, dersom du ønsker det. Flotte flyger er strategisk plassert rundt om på skipet, og du er garantert smakfull underholdning som ikke krever all din oppmerksomhet – med mindre du ønsker å vie den.

3

Størrelsen på Viking Star gjør at den kan legge til å langt mindre havner enn mange andre havgående cruiseskip. Opplevelsene i land kan med andre ord bli langt mer variert med Viking Star enn med mange andre skip.

4

Viking Ocean Cruises er et norskeid og -drevet rederi, og tilbyr derfor reiseruter og reisemål som passer spesielt godt for det skandinaviske lynnet. Uansett hvor i verden cruiset måtte ta deg, er Viking Star en hjemmekoselig base for reisen.

Andre skip i Viking Cruises