Viking Sea

Bli med til eksotiske reisemål eller lokale havner du trodde du kjente. Viking Sea kommer tar deg med til spennende destinasjoner.

Oversikt:

  • Tonnasje: 47 800
  • Passasjerkapasitet: 930 (basert på to personer i hver lugar)
  • Lengde: 227 meter
  • Mannskap: 545
  • Byggår/renovert: 2016
  • Registreringsland: Norge

Lugarer

Et privat og behagelig rom

Alle lugarene i Viking Sea har balkong, slik at du kan ha et privat område både innendørs og ute. Selv de mindre lugarene er utstyrt med toalettsaker av høy kvalitet, samt nydelig sengetøy. Sov som en greve, uansett hvilken lugarkategori du velger på cruise.

Spisesteder

Maten er servert, det er bare å glede seg!

Viking Ocean Cruises er veldig stolte av sitt internasjonale kjøkken, og spesialrestaurantene om bord i de fleste av rederiets skip fokuserer stort sett på ett lands tradisjoner. Samtidig har rederiet en lang rekke signaturretter som de til og med deler oppskriftene til på sine nettsider. Dersom du finner noe du liker spesielt godt på cruise, kan du ofte søke dette opp på rederiets hjemmeside.

1

Lyse og luftige fellesområder er et fellestrekk om bord på alle Vikings skip, og Viking Sea er intet unntak. Selv etter en hel dag på utflukt føler du deg i åpne omgivelser der naturen fortsatt er tett på.

2

Spa-avdelingen om bord på Viking Sea er utstyrt med varme og kalde bassenger, i tillegg til den banebrytende snøgrotten: i et eget rom daler snøfnugg fra taket, slik at du kan nyte både et lite temperatursjokk etter badstuen!

3

En særdeles godt utstyrt bar er tilrettelagt for nordisk smak med et enormt utvalg av drinker. Smak deg gjennom rederiets spesiallagde alkoholfrie mocktails, med norske bær, frukter og andre råvarer som hovedingredienser.

4

En eller flere utflukter er stort sett alltid inkludert når du er på cruise med Viking Sea. Regn med å se og oppleve mer enn de på fleste andre utflukter, da Vikings program er kuratert og ledet av lokale eksperter.

Andre skip i Viking Cruises