Viking Orion

Et skip som kan tilby langt mer enn størrelsen gir inntrykk av – utforskning til lands og på sjøen er bare begynnelsen!

Oversikt:

  • Tonnasje: 47 800
  • Passasjerkapasitet: 930 (basert på to personer i hver lugar)
  • Lengde: 227 meter
  • Mannskap: 545
  • Byggår/renovert: 2018
  • Registreringsland: Norge

Lugarer

Stig inn i ditt eget private rom

Sengetøyet på alle lugarer er av høyeste kvalitet, og det samme kan sies om toalettsakene. Uansett om du har valgt en Explorer's Suite eller Veranda Stateroom, er du garantert dette. Med de dyrere lugarene følger det naturligvis enda noe ekstra, men i sann skandinavisk stil gir Viking Orion mye til alle.

Spisesteder

Nyt bordets gleder med nye bekjentskaper

Maten om bord på Viking Orion vil til en hver tid reflektere ruten skipet seiler, men samtidig alltid sørge for å ha noen evige favoritter på menyen. De høyst kompetente kokkene leverer varene i World Café, Manfretti's Restaurant, ved Captain's Table og – dersom du vil ta den et hakk opp – på Private Dining.

1

Selv om du er på cruise, kan det hende du trenger å ta igjen litt tapt arbeidstid. Dette gjør du enkelt ved lugarens skrivebord, og du kan trygt surfe på skipets trådløse nett – internettbruk er inkludert!

2

Viking Ocean Cruises er viden kjent for sine meget gode inkluderte utflukter. Selv om du kan betale for noen, vil det alltid tilbys minst én gratis omvisning i hver eneste havn.

3

Nyt en fremføring av favoritter fra jazz eller klassisk på et av de flere flyglene som er plassert rundt om på skipet. Med noe godt i glasset – kanskje fra skipets utvidete utvalg med armagnac – er kvelden fullendt.

4

Skipet har eksperter på nesten et hvert felt som alle kan bistå deg med å gjøre et cruise perfekt. Historiker, personlig trener, sommelier og cruiseledere bidrar alle til å gjøre opplevelsen komplett!

Andre skip i Viking Cruises