Viking Jupiter

Nok et fantastisk skip i Vikings havgående flåte – Jupiter lover mye og holder alt det lover!

Oversikt:

  • Tonnasje: 47 800
  • Passasjerkapasitet: 930 (basert på to personer i hver lugar)
  • Lengde: 227 meter
  • Mannskap: 545
  • Byggår/renovert: 2019
  • Registreringsland: Norge

Lugarer

Mer enn seng og bad – en privat sone.

Enten du velger å bo i den 134 kvadratmeter store Owner's Suite eller noen av de andre smakfulle lugarene, er du garantert privat balkong, deilige senger og velkjente toalettsaker. Alt sammen presentert til deg i en behagelig og komfortabel helhet i din egen private lugar.

Spisesteder

Med fokus på det du liker best.

Restaurantene om bord blir betjent av kokker som er på topp i sitt felt, og rederiet er forståelig nok stolte av maten de serverer. Gå inn på Vikings nettside, så vil du finne flere av deres mest populære oppskrifter. Vil du oppleve en enda mer skreddersydd matopplevelse, kan du booke rom på Private Dining – en sublim opplevelse.

1

Viking er spesielt godt kjent for sine spennende reisemål og sin fokus på å gi deg mer enn bare en spasertur på utflukter. Bli kjent med skipets historieekspert og lær noe nytt!

2

Skandinaviske, og spesielt norske, mat- og drikketradisjoner er aldri langt unna om bord på Viking Jupiter, men du kan også forvente internasjonale råvarer og matretter.

3

Spa-avdelingen om bord på Viking Jupiter og hennes søsterskip er blant annet utstyrt med en «snøgrotte», der du kan løpe rett ut (inn?) i ekte snø etter en tur i badstuen.

4

Når dagen begynner å dra mot slutten, er det herlig å nyte frisk luft og utsikt på akevittdekket, eller en av rederiets 31 forskjellige årganger med armagnac i Explorer's Lounge.

Andre skip i Viking Cruises