Viking Cruises

Den nyeste stjernen på cruisehimmelen har tatt med seg erfaringen fra elvecruise til de sju hav.

  • Luksuscruise
  • Voksent klientell
  • Vakre og moderne skip

Viking Ocean Cruises – seiler under norsk flagg

Fra starten med elvecruise på slutten av 90-tallet og frem til i dag, har Viking Cruises fosset frem med sitt tilbud. Antallet skip har hele tiden vært økende, og antallet destinasjoner har likeledes vokst.

I dag tilbyr rederiet cruise over hele verden, tilpasset voksne reisende med oppdagelseslyst og erfaring fra cruise. Skipene har ikke barnefasiliteter, og fokuserer på maksimal tid i havn samt ro og avslapning under seilingene.

Skandinavisk atmosfære

Fokus på ro og refleksjon mer enn høyt aktivitetsnivå.

Kombinasjonen av barnefrie skip og stilrent interiør som reflekterer den skandinaviske stilen, gjør at Viking Ocean Cruises scorer høyt hos de som er ute etter et cruise med lav hvilepuls. Her er det fokus på rolige dager mens havet glir forbi og et godt glass vin kan vare lenge. I havn sørger Viking Cruises for at du kan gjøre så mye eller så lite som passer for deg.

Norskregistrerte skip

Viking Ocean Cruises er stolte av å være et norsk selskap.

Alle skipene til Viking Ocean Cruises seiler under norsk flagg, og med den høye standarden om bord er dette noe vi alle kan være stolte av. Flere av skipene er også døpt i norske havner. Rederiet startet driften med elvecruise, og de to Guinness-rekordene de har vunnet for flest skip innviet på én dag, gjelder for den enorme flåten med elveskip som seiler for Viking River Cruises. Disse elveskipene er ikke norskregistrerte.

Bare for voksne

Ingen fasiliteter for barn betyr flere fasiliteter for voksne.

Viking Cruises er et rederi for voksne og erfarne cruisere, og minimumsalder for å være med på rederiets seilinger er 16 år. Tips er ikke inkludert i prisen, men rederiet anbefaler dette, i tillegg til at tips blir automatisk lagt til på regninger om bord. Viking Cruises har vunnet en lang rekke utmerkelser, blant annet innenfor kategoriene «Overall», «Cabins», «Dining», «Public Spaces», «Fitness», «Value», «Service», «Excursions», «Entertainment» og «First-Timers».

Bli bedre kjent med Viking Cruises

right

Rederiet ble opprinnelig etablert som Viking River Cruises etter at Torstein Hagen var på elvecruise i Russland i 1997. I ettertid av denne reisen kjøpte han opp fire russiske elvecruiseskip, og med det var eventyret igang.

Interessert i et cruise med Viking?

Ta kontakt med Hege på tlf 24 14 94 00 eller send en e-post til [email protected]

Skip

more
more
sort
more
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) til å optimalisere nettsiden vår.