S.S. Joie de Vivre

S.S. Joie de Vivre bringer "livsgleden" til elvene i Frankrike.

Gå ombord på ditt flytende boutique hotell, med håndlagde møbler, fine antikviteter, originale kunstverk og elementer inspirert av parisisk design fra 1900-tallet fra de gylne tjueårene til de frisinnede sekstitallet, alt er sømløst sammensatt med moderne bekvemmeligheter.

Se det beste av Paris og de berømte strendene i Normandie. På dette cruiset er opplevelsene og inntrykkene mangesidige; Richard Løvehjertes Chateau Gaillard, middelalderhovedstaden Rouen, Monets elskede hjem i Giverny og omvisning i det majestetiske palasset i Versailles, en gang hjemmet til Louis XVI og Marie Antoinette.

S.S. Joie de Vivre seiler på Seinen

Ombord
Seinen

Ombord

Velkommen til dekket bord

S.S. Joie de Vivre

Lengde: 125 meter

Bredde: 11,4 meter

Passasjerkapasitet: 128

Crew: 54

Lugarer 54 Suiter 10

Ta kontakt med oss for mer informasjon

LUGARKATEGORIER

Grand Suite (38 m²)

Lekkert innredet suite med fransk balkong, Savoir® Senger, skap, hårføner, safe og TV. Marmorbad med dusj og badekar, håndklevarmer, badekåpe og tøfler.

Suite (24 m²)

Individuelt innredet suite med fransk balkong, Savoir® Senger, skap, hårføner, safe og TV. Marmorbad med dusj og badekar, håndklevarmer, badekåpe og tøfler.

Deluxe fransk balkong (18 m²)

Lekkert innredet lugarer med fransk balkong. Savoir® Senger, skap, hårføner, safe og TV. Marmorbad med Asprey produkter, plysj håndklær, badekåpe og tøfler

Classic lugar (15 m²)

Lugar på nedre dekk. Savoir® Senger, skap, hårføner, safe og TV. Marmorbad med Asprey produkter, badekåpe og tøfler

Andre skip