S.S. Catherine

Uniworld har bygget opp en flåte av skip som representerer det absolutt beste innen luksus elvecruise, og kombinerer kvalitetshåndverk med spesialdesignet interiør.

S.S. Catherine, er intet unntak, interiøret bærer preg av gjennomgående bruk av kvalitetsmaterialer og sans for detaljer. Interiør inkluderer en to-etasjers lobby med en spesiallaget Murano lysekrone og en glasshest i naturlig størrelse.

Følg i fotsporene til Van Gogh, Cézanne og Gauguin på denne utsøkte reisen gjennom Sør-Frankrike; opplev det samme vakre landskapet og kulturen som inspirerte mesterne. Cruise på elvene Rhône og Saône, nyt regionens enestående vin og mat og oppdag dens mange skatter – fra pavepalasset i Avignon til amfiteateret i Arles og Lyons livlige elvebredder.

S.S. Catherine seiler i Provence på Rhône og Saône

Ombord
Rhône og Saône

Fra skipets lobby

S.S. Catherine

Lengde: 135 meter

Bredde: 11,4 meter

Passasjerkapasitet: 159

Crew: 57

Lugarer 51 Suiter 6

Ta kontakt med oss for mer informasjon

LUGARKATEGORIER

Grand Suite (38 m²)

Lekkert innredet suite med balkong, Savoir® Senger, skap, hårføner, safe og TV. Marmorbad med dusj og badekar, håndklevarmer, badekåpe og tøfler.

Suite (18,3 m²)

Individuelt innredet suite med balkong, Savoir® Senger, skap, hårføner, safe og TV. Marmorbad med dusj og badekar, håndklevarmer, badekåpe og tøfler.

Deluxe balcony (18 m²)

Lekkert innredet lugarer med balkong. Savoir® Senger, skap, hårføner, safe og TV. Marmorbad med Asprey produkter, plysj håndklær, badekåpe og tøfler

French balcony (18 m²)

Lekkert innredet lugar på midtdekk med Savoir® Senger, skap, hårføner, safe og TV. Marmorbad med Asprey produkter, badekåpe og tøfler

Classic lugar (15 m²)

Lugar på nedre dekk. Savoir® Senger, skap, hårføner, safe og TV. Marmorbad med Asprey produkter, badekåpe og tøfler

Andre skip