S.S. Beatrice

S.S. Beatrice er innredet i yachtstil med lyst tre, og blå og hvite overflater. I lobbyen er det marmorgulv og Murano lysekrone. Skipet er utsmykket med kunstverk blant annet fra Pablo Picasso, Alexander Calder og Pino Signoretto. S.S. Beatrice tilbyr fire spisesteder inspirert av berømte østerrikske komponister. Mozart's er skipets hovedrestaurant; Wolfgang er en bar og salong.

I restauranten Max tilbys det matlagingskurs hvor du kan lage lokale europeiske retter sammen med kokken. Schubert's, er en liten kafé som tilbyr gjestene småretter fra lunsj til middagstid, dette koselige spisestedet tilbyr menyer med lokalt tilsnitt.

Dynamiske Budapest, det keiserlige Wien og det fantastiske landskapet i Wachau-dalen er noe av det du kan oppleve på et elvecruise med S.S. Beatrice på mektige Donau.

S.S. Beatrice seiler på Main og Donau

Ombord
Donau

Ombord

Fra baren; et av de hyggelige fellesområdene ombord

S.S. BEATRICE

Lengde: 131 meter

Bredde: 11,4 meter

Passasjerkapasitet: 152

Crew: 55

Lugarer 60, Suiter 16

Ta kontakt med oss for mer informasjon

LUGARKATEGORIER

Royal Suite (36,2 m²)

Lekkert innredet suite med fransk balkong, Savoir® Senger, skap, hårføner, safe og TV. Marmorbad med dusj og badekar, håndklevarmer, badekåpe og tøfler.

Grand Suite (28,8 m²)

Lekkert innredet suite med fransk balkong, Savoir® Senger, skap, hårføner, safe og TV. Marmorbad med dusj og badekar, håndklevarmer, badekåpe og tøfler.

Suite (20,9 m)

Lekkert innredet suite med fransk balkong, Savoir® Senger, skap, hårføner, safe og TV. Marmorbad med Asprey produkter, myke håndklær, badekåpe og tøfler

Deluxe lugar (14 m²)

Lekkert innredet lugarer med fransk balkong. Savoir® Senger, skap, hårføner, safe og TV. Marmorbad med Asprey produkter, plysj håndklær, badekåpe og tøfler

Fransk balkong lugar (14 m²)

Lekkert innredet lugar med Savoir® Senger, skap, hårføner, safe og TV. Marmorbad med Asprey produkter, badekåpe og tøfler

Classic lugar (14 m²)

Lugar på nedre dekk. Savoir® Senger, skap, hårføner, safe og TV. Marmorbad med Asprey produkter, badekåpe og tøfler

Andre skip