Mekong Jewel

Mekong Jewel, som startet å seile i januar 2020, er det nyeste og mest luksuriøse skipet på Mekong. Superskipet Mekong Jewel har kun suiter, og er konstruert med bærekraftige, miljøvennlige materialer. Ombord er det en hovedrestaurant, et utendørs spisested på øvre dekk, svømmebasseng, spa, badstue og dampbad, treningsstudio, frisørsalong, neglebar, to salonger og et bibliotek.

Vietnam og Kambodsja er to kontraster, med sin egen unike sjarm , tradisjoner, tragiske historie og komplekse fortid. På mange måter handler et besøk her mindre om severdighetene du ser, det handler om menneskene du møter og opplevelsene du har underveis, som livsnerven i Sørøst-Asia vrimler Mekong av fargerike landsbyer og minner fra sin franske koloniale fortid.

Mekong Jewel seiler på Mekong

Ombord
Mekong

Ombord

Velkommen til dekket bord

Mekong Jewel

Lengde: 79,8 meter

Bredde: 12,8 meter

Passasjerkapasitet: 68

Crew: 51

Suiter 34

Dette skipet er innleid av Uniworld, produkter ombord kan avvike fra de som er på skip eid av Uniworld.

Ta kontakt med oss for mer informasjon

SUITEKATEGORIER

Royal suite (85,8 m²)

Suite foran på øvre dekk. Bad med dusj og badekar sittegruppe, aircondition, minibar, safe, TV, føner, badekåper og balkong med solsenger.

Grand Suite (51 m²)

Suite på øvre dekk med balkong. Bad med dusj og badekar sittegruppe, aircondition, minibar, safe, TV, føner og badekåper.

Suite (31,5 m²)

Suite på midt eller øvre dekk med fransk balkong/balkong. Bad med dusj og badekar sittegruppe, aircondition, minibar, safe, TV, føner og badekåper.

Andre skip