Star Clippers

Star Clippers er det eneste moderne cruiserederiet som gjenskaper de høye seilskipenes gullalder.

  • Premiumcruise
  • Seilskip med kun 200 gjester
  • Unike reiseruter

De seiler på verdenshavene under slagordet Tall Ship Cruises That Dreams Are Made Of.

Siden rederiet ble grunnlagt i 1989 har Star Clippers satt seil for tradisjoner med sterke innslag av alle gode ting du forbinder med cruise.
Star Clippers er kjent for sin uformelle atmosfære, en karakteristikk som gjør at gjester kommer tilbake gang på gang.

På en seilferie med Star Clippers er det ingen faste tidsplaner – du står fritt til å velge hva du vil bruke både dagene og kveldene på. Rederiets filosofi er å holde de gamle seilertradisjonene i fokus – noe som betyr at gjestene blant annet får være med på å sette seil og stå ved roret.

Følelsen av frihet

Reis på et cruise helt utenom det vanlige.

Dette er ikke et cruise i vanlig forstand, og alt du opplever om bord på et av Star Clippers' skip forsterker denne tanken. Om bord er det uformell eleganse som gjelder, i aller videste mening. Du som gjest inviteres til å få møkk under neglene, ta i et tak og kanskje til og med stå til rors. Slå deg løs og opplev hva det virkelig vil si å seile i medvind!

Lokalt preg

Oppdag nye favoritter i hver eneste havn.

I motsetning til de litt utslitte Broadway-kavalkadene mange andre rederier serverer som underholdning, har Star Clippers spesialisert seg på artister med lokal tilhørighet. Disse kommer om bord i hver enkelt havn, noe som gjør at de står for et mer variert og genuint uttrykk enn det du får servert hos andre rederier. Kapteinens daglige briefing er også en anledning til å la seg underholde med gode historier.

Alene eller sammen

Frie tøyler og løse tidsrammer gir deg muligheter.

Reiser du på cruise for å få mest mulig alene- eller kjærestetid, legger Star Clippers enkelt opp til dette. Du spiser akkurat når det passer deg, kler deg slik du har det mest komfortabelt og deltar på akkurat de aktivitetene du ønsker. Maten er tilberedt av fantastisk flinke kokker, og Star Clippers tilrettelegger alle måltider til din smak og dagsrytme. Det er ingen formelle kvelder med krav om mørk dress eller formell i kjole.

Bli bedre kjent med Star Clippers

1

Star Clippers består av fire seilskip hvor de to minste (Star Clipper og Star Flyer) tar 170 gjester, det nest største (Royal Clipper) tar 227 og det nyeste (Flying Clipper) tar 300 gjester.

2

Star Clippers seiler over store deler av verden: Opplev Karibien, Middelhavet, Panamakanalen og Sørøst-Asia. Eller kanskje en transatlantisk kryssing frister mer?

3

På lugaren har du alt du måtte trenge for et godt opphold om bord: Dobbeltseng eller to enkeltsenger, baderom i marmor, privat safe, TV, telefon, hårføner og komfortable møbler.

4

Spis sammen med venner, offiserene om bord eller alene - når og med hvem du vil spise, er helt opp til deg.

Skip tilhørende Star Clippers