Star Clippers

Tall Ship Cruises That Dreams Are Made Of


I 1989 gjorde svenske Mikael Krafft alvor ut av sin guttedrøm da han grunnla Star Clippers. Rederiet er det eneste moderne cruiserederiet som gjenskaper de høye seilskipenes gullalder.

Vi har seilt med Star Clippers i Asia. Les artikkelen fra Finansavisen her.

Et cruise med Star Clippers er en kombinasjon av luksuriøs avslapning og gamle seilertradisjoner. Rederiet består av fire store seilskip hvor de to minste skipene; Star Clipper og Star Flyer, tar 170 passasjerer, det nest største; Royal Clipper, har plass til 227, og nye Flying Clipper har plass til 300 gjester om bord.
 

  • Antall skip: 4

  • Destinasjoner: Karibia, Sentral-Amerika, Cuba, Indonesia, Middelhavet, Panamakanalen

 

Mer om rederiet


Rederiets filosofi er å holde de gamle seilertradisjonene i fokus - noe som betyr at gjestene blant annet får være med på å sette seil og stå ved roret. 

Alle Star Clippers' skip har en elegant innredet spisestue uten fast bordsetting, den trivelige Tropical Bar som er både innendørs og utendørs, pianobar og et bibliotek i edvardiansk stil der en Belle Époque-peis innbyr til avslapning og varme

Vi har seilt med Star Clippers i Asia. Les artikkelen fra Finansavisen her.

Star Clippers er kjent for sin uformelle atmosfære, en karakteristikk som gjør at gjester kommer tilbake gang på gang. På en seilferie med Star Clippers er det ingen faste tidsplaner - du står fritt til å velge hva du vil bruke både dagene og kveldene på. Det er også opp til hver enkelt å avgjøre når de ønsker å spise og hvem de ønsker å spise med. Du kan også nyte et middagsmåltid med offiserene om bord, som spiser middag i restauranten de fleste kveldene av seilingen. Når det gjelder kleskode om bord, så er også denne uformell. Det finnes ingen formelle kvelder med krav om mørk dress eller formell kjole i løpet av seilingene. Gjestene kler seg derimot gjerne etter det rederiet omtaler som "casual elegancy".

Når skipene ligger til havn, vil lokale artister komme om bord for å gi gjestene en smakebit på autentisk musikk og kunst. Kapteinen har daglig briefing på dekk, noe som også er en gyllen mulighet til å få med seg noen gode historier!

Om bord kan du lære deg å knyte knuter eller sette deg inn i Star Clippers navigasjonstradisjoner. På dagtid kan du kjøle deg ned med en av bartenderens fristelser i Tropical Bar, og på kvelden er det livemusikk i pianobaren. 

På lugaren har du også alt du måtte trenge for et godt opphold om bord: Dobbelseng eller to enkeltsenger som kan slås sammen, baderom i marmor, privat safe, TV og DVD-spiller, telefon, hårføner og komfortable møbler. De tre skipene har alt du kan forvente av en luksuriøs og klassisk yacht, hvor alt er designet for komfort, brukervennlighet og effektivitet. Blankpolerte messingbeslag og treverk i mahogni minner om rederiets nautiske arv. Myke, naturlige stoffer gjenspeiler fargene i solen, havet og himmelen. På veggene er det print av kjente clipper-skip og seilbåter, og interiøret om bord er smakfullt tradisjonelt.

Du kan lese om og se bilder av de ulike seilskutene i menyen til venstre.
Les mer

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive