Silver Wind

Seil som en mild bris over havet i både Karibien og Antarktis, USA og Østersjøen med luksuriøse Silver Wind.

Oversikt

  • Tonnasje: 17 400
  • Lengde: 156,7 meter
  • Passasjerkapasitet: 254 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 212
  • Byggår/Renovert: 1995/2016
  • Registreringsland: Bahamas

Lugarer

Innkvartering på cruise blir sjelden bedre

Finn ditt eget, personlige rom om bord og nyt hver kvadratmeter. Alle suitene på Silver Wind er tilrettelagt for maksimal komfort, og selv om du velger blant de mindre lugarene er du garantert et privat område der du får plass til alt du har med deg og alt du finner på veien – enten det er suvenirer eller bare ro i sjelen.

Spisesteder

God og mett og veldig glad

De fire restaurantene om bord vil kunne servere deg alt du måtte ønske, i tillegg til noe du ikke visste at du hadde lyst på. De særdeles kompetente kokkene i La Dame vil kunne gi deg noe ekstra som virkelig setter spissen på en aften til sjøs. Et cruise på Silver Wind vil stå i gourmetens tegn.

1

Barene og salongene om bord på Silver Wind er det perfekte utgangspunktet for å få nye venner og spennende bekjentskaper – både i form av mennesker og eksotiske cocktails!

up
2

La hjernen får reise vekk til fjerne land selv på et eksotisk cruise: Biblioteket om bord er utstyrt med bøker, blader, aviser og til og med lyttestasjoner der du kan få litt isolert musikalsk underholdning.

down
3

Svømmebassenget om bord er det naturlige midtpunktet på solrike dager. Selv om du ikke er i humør for en dukkert, vil det deilige teak-dekket og de myke solsengene skape en god følelse.

down
4

Silver Wind tilbyr et treningssenter med apparater og gruppetimer for alle som vil bevege litt ekstra på seg. Vil du trene andre ferdigheter, kan du for eksempel melde deg på et fotokurs.

down
down
down
sort
down

Andre skip