Silver Whisper

Silver Whisper er større og mer innholdsrike enn flåtens tidligere skip, men atmosfæren og gjestfriheten er den samme om bord.

Oversikt

  • Tonnasje: 28 258
  • Lengde: 186 meter
  • Passasjerkapasitet: 382 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 302
  • Byggår/Renovert: 2001/2016
  • Registreringsland: Bahamas

Lugarer

Flotte rom er den naturlige standarden

I de større suitene er det mange inkluderte tjenester å nyte, som for eksempel daglige kanapeer, et musikksystem, kaffemaskin og, ikke minst, én inkludert middag ved kapteinens bord. Alle suitene om bord kommer med putemeny, gratis internett og utstyrt minibar.

Spisesteder

Alt magen måtte ønske

Betjeningen i Silver Whispers fire restauranter står klare til å levere deg alt du måtte behage på bordet. I La Terrazza, The Restaurant og The Grill er all maten inkludert i prisen, mens La Dame serverer en premium-meny. Bor du i de største lugarene er én middag her inkludert.

1

The Show Lounge er det kulturelle episenteret når du reiser på cruise med Silver Whisper. Her kan du underholdes av de nyeste filmene eller et storslagent musical-show.

up
2

Se flott ut hver eneste dag på cruise. Med litt hjelp fra ekspertene i Zagara Beauty er det garantert at du kommer til å føle deg like flott som du ser ut – hver eneste dag!

down
3

Hold pulsen høy i treningssenteret, som er tilgjengelig for alle gjester. I tillegg til alle apparater du måtte ha behov for, er gymmens ansatte meget dyktige personlige trenere som også gir gruppeundervisning.

down
4

Hvis du vil komme hjem med noen suvenirer av høy kvalitet, er det ingen bedre steder å skaffe disse enn på butikken om bord. Her finner du de lekreste pyntegjenstander, smykker og merkevarer.

down
down
down
sort
down

Andre skip