Silver Spirit

Skipet koser seg i Middelhavet om sommeren, men etter hvert som det blir høst og vinter, finner hun veien til varmere strøk.

Oversikt

  • Tonnasje: 36 009
  • Lengde: 198,5 meter
  • Passasjerkapasitet: 608 (basert på to personer i hver suite)
  • Mannskap: 376
  • Byggår/Renovert: 2009/2018
  • Registreringsland: Bahamas

Lugarer

Underhold nye venner eller trekk deg tilbake

Alt fra enorme leiligheter med nesten 180 kvadratmeter gulvplass, til mer praktisk orienterte lugarer der du allikevel får plass til alt. På Silver Spirit er du som gjest i fokus, enten det er i fellesområdene eller på privaten.

Spisesteder

Noe nytt hver dag hvis du vil

De åtte restaurantene om bord på Silver Spirit holder alle så høy kvalitet at det ikke er utenkelig at du velger deg en favoritt og kommer tibake til den hver dag. Vil du stadig la deg utfordre er det bare å oppsøke de forskjellige stedene og spise noe nytt til hvert eneste måltid.

1

Som Silverseas' flaggskip frem til 2017, ble Silver Spirit et høyt elsket skip. Selv om andre er større, er det fortsatt mange faste gjester som kommer tilbake til denne damen.

up
2

Arts Café, Dolce Vita og Venetian Lounge er stedene å finne frem til dersom du trenger kulturelt påfyll. Her skjer det alltid noe: konserter, utstillinger, forelesninger og mye annet.

down
3

Ta god vare på deg selv og kroppen, enten med en spabehandling eller en svett treningsrunde. Silver Spirit er utstyrt med alt du trenger til å føle deg vel eller trene på cruise.

down
4

På Silver Spirit, som på alle Silverseas' skip, er alt inkludert. Det eneste som koster deg noe, er sigarer, noen premium-drikkevarer, mat i to av restaurantene og visse spabehandlinger.

down

Andre skip