Silver Shadow

Silverseas skip i Millennium-klassen er større enn flåtens eldre skip, men den intime atmosfæren og gjestfriheten er den samme.

Oversikt

  • Tonnasje: 28 258
  • Lengde: 186 meter
  • Passasjerkapasitet: 382 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 302
  • Byggår/Renovert: 2000/2017
  • Registreringsland: Bahamas

Lugarer

Et sted å slappe av eller oppbevare alle suvenirene

Du skal klare å finne plass til mange suvenirer, selv i de mindre suitene om bord. Går du for en av de mer overdådige lugarene kan du få plass til hele familien og vel så det på opptil 133 kvadratmeter, inkludert veranda. Inviter nye venner på en drink i sittegruppen eller nyt et deilig bad alene!

Spisesteder

Deilige anledninger til å finne god mat

De fire restaurantene om bord på Silver Shadow er bemannet av noen av de mest nytenkende og dyktige kokkene som seiler på havet. Enten du vil ha noe enkelt eller trakteres til en meny signert Relais & Chateaux, er du sikret kosten hver eneste morgen, middag og kveld om bord på Silverseas' skip.

1

Luksusshopping har aldri vært så tilgjengelig som det er om bord på Silver Shadow. Benytt muligheten til å ta med deg noe fint hjem, uten stress fra overivrige selgere.

2

Hold kroppen i topp form! Treningsstudioet er stedet der du kan komme for å hente frem litt ordentlig svette. Enten du vil trene alene eller delta i en av gruppene, er dette stedet.

3

Hengi deg til sanselig og fysisk velvære på Zagara Beauty Spa og Zagara Beauty Salon. Her kan de kompetente behandlerne gi deg timevis med kroppslig velbehag.

4

Kortspill er en favoritt blant de mange tingene du kan gjøre for å få tida til å gå om bord. Om du vil spille med eller uten penger i potten, er selvfølgelig helt opp til deg.

Andre skip i Silversea