Silver Origin

Seil til Galápagosøyene i den ypperste luksus. Se det unike og spennende dyrelivet i arkipelet på nært hold. Cruise med Silver Origin.

Oversikt

  • Tonnasje: 5 800
  • Lengde: N/A
  • Passasjerkapasitet: 100
  • Mannskap: 70
  • Byggår: 2020
  • Registreringsland: Equador

Lugarer

Innkvartering med rom til alt

Du kan velge blant suiter i hele åtte kategorier, med størrelser som strekker seg fra 30 og helt opp til 160 kvadratmeter. De største, Owner's Suite, kan skryte av en veranda på hele 60 kvadratmeter, mens alle suitene om bord kommer med skipets unike butlerservice, evighetsbadekar og mye annet.

Spisesteder

Med muligheter både inne og ute

Silver Origin er skapt for å cruise til Galápagosøyene, og med den begrensede størrelsen som dette medfører, er skipets spisetilbud tilsvarende lite. Dette har heldigvis ikke gått utover kvaliteten, så her skal du kunne nyte de lekreste retter både i The Restaurant og The Grill.

1

Silver Origin er miljøvennlig i mange aspekter: Skipet har ikke anker som ødelegger det skjøre økosystemet under vann, og bruker også minimalt med plast.

2

Lokale mattradisjoner er en naturlig del av tilbudene om bord på Silver Origin. Siden Galápagos ligger i Ecuador, kan du forvente deg eksepsjonelle ecuadorianske spesialiteter.

3

Selv om du sikkert får beveget deg masse når du er ute på ekskursjoner på Galápagosøyene, er det alltid greit å kunne trene litt om bord. Bare finn veien til treningsstudioet!

4

Variasjonen i dyre- og planteliv er noe av det alle ønsker å se på cruise til Galápagos. Bare vent til du kommer nære på de enorme skilpaddene eller haviguanene.

Andre skip i Silversea