Silver Moon

Skipet er som skapt for luksuriøse cruise i Middelhavet eller Karibien, og legger i tillegg turen innom Sør-Amerika flere ganger i året.

Oversikt

  • Tonnasje: 40 700
  • Lengde: 213 meter
  • Passasjerkapasitet: 596 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 411
  • Byggår: 2020
  • Registreringsland: Bahamas

Lugarer

Alt fra praktisk komfort til romslig luksus

Med suiter i ni forskjellige konfigurasjoner om bord, er det lett å finne innkvartering som passer dine behov og ditt budsjett. Et cruise på Silver Moon skal være komfortabelt og luksuriøst, noe rederiet enkelt leverer. En personlig butler følger alle suitene, og det samme gjør den fantastiske utsikten.

Spisesteder

Uansett hva du måtte være i stemning for

Åtte forskjellige restauranter om bord sørger for at du aldri går sulten. Med alle måltider inkludert, uavhengig av hvor du velger å innta det, er du likeledes sikret å alltid finne ny og spennende mat på cruise. S.A.L.T-programmet til Silversea, med genuint lokalt anskaffet mat, er grunn nok til å reise med Silver Moon.

1

S.A.L.T.-programmet til Silversea favner enda bredere enn til servering i restauranten. En egen bar som serverer lokal drikke, samt S.A.L.T-Laben der du kan lære å lage den lokale maten, er også inkludert.

up
2

Den lyse og luftige Arts Café er det perfekte stedet å la blikket hvile på noe annet enn hav og havner. Her stilles det ut kunst fra en rekke anerkjente kunstnere, noe fra Silverseas egne samling.

down
3

Hold kroppen, sjela og kredittkortet i toppform med tilbud langt utover mat og drikke eller underholdning. Skipets treningssenter er tilgjengelig for alle gjester, spaet tilbyr deilige behandlinger og shoppingen er luksuriøs.

down
4

Noe ekstra kos må man kunne unne seg på cruise, og Conniosseur's Corner er det perfekte stedet å nyte en nydelig whiskey, cognac eller sigar, valgt ut av rederiets særdeles kompetente sommelier.

down

Andre skip