Silver Galapagos

Opplev de fantastiske øyene i Stillehavet, nesten uberørt av mennesker, på et cruise med Silver Galapagos.

Oversikt

  • Tonnasje: 4 077
  • Lengde: 88 meter
  • Passasjerkapasitet: 100
  • Mannskap: 70
  • Byggeår/Renovert: 1990/1998
  • Registreringsland: Equador

Lugarer

Utsøkte muligheter til godt privatliv

Du skal ha det komfortabelt når du reiser på cruise til Galápagos med Silversea. Om bord finnes ingen innvendige lugar – det er kun suiter med havutsikt og de aller fleste har balkonger. Trenger du privatliv har du muligheter til det, men husk at nye venner befinner seg rett utenfor!

Spisesteder

Mat på cruise blir ikke stort bedre enn her

Med den begrensede størrelsen på Silver Galapagos, øker kvaliteten i takt med at antallet gjester som skal trakteres går ned. Maten du får på cruise til Galápagosøyene reflekterer det fantastiske landskapet, og serveres enten innendørs i restauranten eller utendørs i The Grill.

1

Ekspedisjonsskipet har spesielle egenskaper for å navigere gjennom trange farvann mellom Galápagosøyene, og er naturlig tilpasset for dybdeutforskning i denne regionen.

2

Daglig arrangeres det flere utflukter, og da gjerne i skipets mindre Zodiac-båter. Du kan også delta på en ekskursjon i kajakk, og alt ledes av dyktige marinbiologer.

3

Etter en lang dag med utflukter og spennende dyreliv på Galápagos, kan du slappe av med en bok i biblioteket eller en massasje i skipets spa.

4

Fyll opp dagene med trening i skipets fitnessavdeling, gi deg hen til god musikk i pianobaren eller nyt gode drinker i selskap av nye venner i Explorer Lounge.

Andre skip i Silversea