Silver Explorer

Opplev et fantastisk cruise i Antarktis og andre avsidesliggende regioner i nydelige Silver Explorer.

Oversikt

  • Tonnasje: 6 072
  • Lengde: 108 meter
  • Passasjerkapasitet: 144 
  • Mannskap: 118
  • Byggår/Renovert: 1989/2017
  • Registreringsland: Bahamas

Lugarer

Med utelukkende suiter er du garantert luksus

Alle suitene er utvendige og i gjennomsnitt de største av suitene på alle ekspedisjonsskip. Badene er i marmor og alle har badekar. 36 av de 66 suitene om bord har privat balkong.

Spisesteder

Kvalitet over kvantitet på Silver Explorer

Silversea har et konsept for maten som er noe annerledes enn andre rederier. Kokkene som jobber for dem flyttes fra skip til skip i løpet av sesongen, og har frie tøyler til å lage eksepsjonell mat på cruise. Dermed er du garantert høy kvalitet hele reisen igjennom, selv om det bare finnes én hovedresturant om bord.

1

Explorer er det perfekte moderskipet for utforskning av polarområder, enten det er i nord eller sør. Med mindre Zodiac-båter tilgjengelig for utflukter, er det bare å spenne på seg oppdagelsesutstyret!

up
2

Om du føler deg i det litt mer bedagelige hjørnet, kan du trygt tilbringe en hel dag på dekk uten å miste noe av den fantastiske naturen. Bassenget er et herlig sted å få seg litt mosjon uten den store utflukten.

down
3

Blir du med ut på tur, kan du være sikker på at den er full av både opplevelser og læring. SilverSeas eksperter om bord kan informere og inspirere til kunnskap om alle slags lokale særegenheter og tradisjoner.

down
4

Når dagens dont er over, kan du trekke deg tilbake til et deilig oppvarmet boblebad samme med reisefølget. Solnedgangen ser liksom ekstra flott ut fra en av Explorers herlige «hot tubs».

down

Andre skip