Silver Cloud

Skipet var Silverseas' første, og etter en lang karriere ble det relansert som deres første ekspedisjonsskip. Ta et eksotisk cruise med Silver Cloud!

Oversikt

  • Tonnasje: 16 800
  • Lengde: 156,7 meter
  • Passasjerkapasitet: 296 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 222
  • Byggår/Renovert: 1994/2009
  • Registreringsland: Bahamas

Lugarer

Deilige muligheter til å få seg en natts søvn

Enten du vil bruke pengene på ekstra spennende mat, shopping i land og om bord eller på andre spennende opplevelser mens du er på cruise, eller du heller vil unne deg en flott og stor suite, har du mange muligheter på Silver Cloud. Fra 22 til 122 kvadratmeter i størrelse, for eksempel.

Spisesteder

Alt hva magen, ganen og hjertet behager

Silver Cloud Expedition er det eneste luksuriøse ekspedisjonsskipet med hele fem spisesteder: The Dining Room, en Relais & Châteaux®-restaurant, La Terrazza, The Grill og «in-suite dining». Alle serverer selvfølgelig utsøkt mat og drikke.

1

Seilingsrutene til Silver Cloud tar henne stort sett over hele kloden, selv om målet alltid er det samme – Antarktis. Velg deg en eksotisk avreisehavn og pek baugen mot polare regioner.

up
2

Mens du venter på å komme frem til sydpolområdene, kan du fordrive tiden om bord med litt hasardspill. Kasinoet om bord syder av klassisk cruisestemning, og er et flott sted å pleie nye bekjentskaper samtidig som du pynter på kortkunnskapene.

down
3

Føl deg vel uansett hvor du befinner deg på verdenshavene. Spa- og velvære er i høysetet om bord på Silver Cloud, med eksklusive behandlinger og produkter fra de beste og mest kjente merkevarene.

down
4

Størrelsen på Silver Cloud gjør at hun kan komme til selv i de minste havner. Dette gir deg et større utvalg av destinasjoner på vei til ekspedisjonen i de sydligere farvannene. Hva med å gjøre inntoget i London på dekk?

down

Andre skip