KAMPANJE OG SOMMERSEILINGER I MIDDELHAVET

KAMPANJE

Bestill et cruise med Seadream i 2022, og få 800 € i rabatt per lugar på utvalgte seilinger!

SeaDream har små og intime skip, og med et mannskap på 95 og maksimalt 112 gjester, vil nivået på service og oppmerksomhet gjøre at du føler du er på din egen private yacht.

Hos SeaDream er alt inkludert i prisen: Utvendig lugar, gourmetmåltider og drikke, åpen bar inkludert champagne, romservice, minibar, vannsportsaktiviteter og tips til personalet. Rederiet scorer konsekvent i toppsjiktet i bransjen på mat og service.

🌴 Frister det kanskje med en uke i Karibien, greske øyer og eksotiske Istanbul, eller kanskje Den franske riviera og verdensbyer som Roma og Barcelona?

Tilbudet gjelder frem til 30/4-2022

Se de utvalgte seilingene her 013905f2-0e3e-4a47-a167-c3d2b5f0a982_Spring22_EU_Agent.pdf (prismic.io)

YACHTRCRUISE I MIDDELHAVET I SOMMER?

Nå har du en unik sjanse! Vi har fått ledig kapasitet på tre av de mest populære seilingene til SeaDream i sommer. Nå kan det bli din tur til å nyte lekre middager på dekk i lune kvelder, se solnedgangen i Middelhavet mens du nipper til en drink, hoppe i det glitrende havet rett fra båten, rusle i land i historiske byer og idylliske landsbyer – rett og slett nyte en drømmeferie i uformell luksus!

Her er de tre seilingene du kan velge mellom:

Athen til Valetta

19. september / 9 dager: Pris fra ca. NOK 64 210,- pr person inkludert havneavgifter (vi tar forbehold om valutaendringer)
Med navn som Mykonos, Santorini og Hydra på reiseruten vet du at det venter greske paradis med kritthvite byer og drømmestrender. Kefalonia byr på hyggelige småbyer med fargerike hus – og strender med det klareste vann. Videre til Italias sørspiss og Sicilia med sin rike historie. Cruiset ender i Valletta på Malta, byen bygd i gyllen kalkstein.

Kontakt oss

Venezia til Dubrovnik

9. juli / 7 dager: Pris fra ca. NOK 51 920,- pr person inkludert havneavgifter (vi tar forbehold om valutaendringer)
Cruiset starter i Venezia med sine broer og kanaler – byen som er full av mystikk, masker og spennende historie. Seil nedover kysten av Adriaterhavet og få med dere blant annet den slovenske kystperlen Piran og kroatiske Zadar, med sin livlige gamleby. For ikke å snakke om de fantastiske strendene du finner på vei nedover til historiske Dubrovnik!

Kontakt oss

Athen til Roma

17. juli / 10 dager: Pris fra ca. NOK 78 435,-pr person inkludert havneavgifter (vi tar forbehold om valutaendringer)
Start i Athen og få med dere den greske øya Hydra, som har tiltrukket seg kunstnere og bohemer i mange årtier. Etter å ha utforsket flere av de greske øyperlene får ferden til Sicilia og nydelige Taormina og videre til noe av det vakreste Italia har å by på - Amalfikysten. Her ligger pastellfargede småbyer oppover fjellsidene ved havet, her er det duvende sitrontrær og bortgjemte strender mellom klippene. Cruiset ender i Roma – den evige stad.

Kontakt oss