Scenic

Den velrennomerte australske turoperatøren kan gi deg både oppdagelser og luksus.

Oppdag verden i utsøkt luksus med Scenic

Fra starten med bussturisme på 80-tallet i Australia, har Scenic hatt organisk vekst frem til de sjøsatte oppdagelsesyachten Scenic Eclipse i 2015. I dette skipets 114 lugarer reiser du til noen av verdens mest spennende avkroker i eksklusiv luksus.

Et kunnskapsrikt mannskap tar deg med på unike og fantastiske opplevelsesaktiviteter uansett hvor skipet ligger. Gastronomiske minner for livet og aktiviteter helt utenom det vanlige står på menyen hver dag med Scenic.

All Inclusive

Når Scenic sier «All Inclusive», mener de virkelig alt

På et oppdagelsescruise med Scenic er absolutt alt inkludert i billetten din: Fra flyreisen til havnen og til du kommer tilbake kan du la lommeboka ligge igjen hjemme og bare la deg selv skjemmes bort. Det er bare når du går i land og vil handle suvenirer at du trenger å tenke på hva noe koster. Om bord slipper du å måtte skrive under for hver enkelt vare du kjøper, og kan bare kose deg med den deilige stemningen Scenic byr på.

Oppdagelser

Se deler av verden få andre får oppleve

Scenic tilbyr reiser til all verdens avkroker, og du kan velge norske fjorder, Middelhavet og andre velkjente reisemål. Er du mer eventyrlysten, kan du dessuten ta turen til Antarktis, Skeleton Coast i Afrika, sydhavsøyer og mange andre spennende destinasjoner.

Luksus i alle ledd

Scenic har finpusset konseptet i lang tid

Helt siden starten i 1986, da Scenic opererte en rekke turistbusser i Australia, har Scenic hatt gjestene i fokus. Dette betyr en oppmerksom besetning som leser sine passasjerers behov og ønsker godt, slik at de kan forutse dine behov. Om bord på Scenic Eclipse er ale rommene suiter, og kommer med egen butler. Dere vil få god anledning til å lære hverandre å kjenne.

Skip tilhørende Scenic