Wonder of the Seas

Royal Caribbean kaller henne et underverk – Wonder of the Seas er både verdens største og mest banebrytende cruiseskip. Gjett om vi er spente!

🌟 Superskipet skal seile i Middelhavet fra mai 2022, men klarer du ikke vente så lenge, kan du bli med på cruise i Karibien i mars og april. Nå i november åpner USA for innreise for fullvaksinerte, så da kan vi endelig reise på cruise i Karibien igjen.

right

Høyt oppe nytes eksklusive fasiliteter

Nytt suiteområde

Høyt oppe på skipets beste område vil suitegjestene nyte de mest eksklusive fasilitetene. Alt fra femstjerners middager på Coastal Kitchen, fristende cocktailer i suitebaren til uovertruffen sjøutsikt fra et krystallklart stupebasseng – et helt eget soldekk bare for suiter

Opplevelser og moro

Skipet har et nydesignet bassengdekk med karibisk dekor, det mest oppslukende AquaTheater noensinne, hvor du kommer så tett på akrobater i verdensklasse at du nesten føler du er med i showet Wonder Playscape, en park for de minste med undervannstema fylt med sklier, klatrevegger og spill Favorittene fra Royal Caribbeans skip som vi kjenner fra før som klatreveggen, zipline, surfesimulatoren Flowrider og den enorme Ultimate Abyss som slynger seg nedover 10 dekk – den som liker litt fart og spenning elsker denne!

Lyst å reise på cruise med Wonder of the Seas?

✉️ Kontakt oss på tlf 67 43 02 00, eller send en e-post til [email protected]

more
more
sort
more
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) til å optimalisere nettsiden vår.