Wonder of the Seas

Royal Caribbean kaller henne et underverk – Wonder of the Seas er både verdens største og mest banebrytende cruiseskip.

🌟 Superskipet seileR i Middelhavet fra mai 2022, så dette kan bli tidenes sommerferie. Her kan du få en sniktitt på skipet og kanskje la deg friste til en helt spesiell cruiseopplevelse?

Det imponerende skipet Wonder of the Seas Seiler fra Barcelona og Roma til noen av Middelhavets beste hotspots denne sommeren. Nyt varmen, vakre strender, fantastisk mat og noen av verdens største attraksjoner. Vandre rundt og bli imponert over historiske relikvier i Roma, la deg forføre av den utrolige utsikten over Cinque Terre og kombinasjonen av bad og shopping i Palma de Mallorca. Gå heller ikke glipp av de verdensberømte pizzaene i Napoli. Ettersom skipet tar deg fra destinasjon til destinasjon, kan du utforske åtte unike nabolag med unike orienteringer, karibiske bassengdekk i resort-stil, velsmakende middager og imponerende underholdning. Her finnes alt, og litt til!

Høyt oppe nytes eksklusive fasiliteter

Nytt suiteområde

Høyt oppe på skipets beste område vil suitegjestene nyte de mest eksklusive fasilitetene. Alt fra femstjerners middager på Coastal Kitchen, fristende cocktailer i suitebaren til uovertruffen sjøutsikt fra et krystallklart stupebasseng – et helt eget soldekk bare for suiter

... for ikke å snakke om selve suitene

De minste detaljene kan utgjøre den største forskjellen. Bor du i suite får du ikke bare mer plass, du får også ekstra fordeler, tilgang til fasiliteter og enda bedre personlig service. På bildet ser du en loftsuite, det er en av de aller flotteste. Det fins selvsagt mange mindre suiter som likevel har god komfort og topp service.

Hvor vil du spise i kveld, kjære?

På et Royal-cruise er hovedrestaurantene alltid inkludert i prisen, og her er det spennende menyer som skifter hver dag. I tillegg fins det temarestauranter hvis dere vil spandere på dere noe annet. På bildet ser du desserten i restauranten Wonderland. Vi vil nesten ikke si for mye, for vi vil ikke ødelegge overraskelsen, men forvent deg en restaurant med Alice i Eventyrland-tema med morsomme detaljer og leken innredning. Og er du på Instagram, bør følgerne dine regne med noen spennende matbilder fra denne kvelden!

... eller hva med en italiensk aften?

På Giovannis finner du alle dine favorittklassikere, inkludert kjøttboller i saus som de lager på Sardinia, velsmakende ossobuco kokt i en hvitvinsbuljong over safranrisotto, og pappardelle med fyldig radicchiokrem. Bare pass på at du sparer plass til en pizza, levert rett fra ovnen til bordet ditt mens mozzarellaen fortsatt bobler.

Opplevelser og moro

Skipet har et nydesignet bassengdekk med karibisk dekor, det mest oppslukende AquaTheater noensinne, hvor du kommer så tett på akrobater i verdensklasse at du nesten føler du er med i showet Wonder Playscape, en park for de minste med undervannstema fylt med sklier, klatrevegger og spill Favorittene fra Royal Caribbeans skip som vi kjenner fra før som klatreveggen, zipline, surfesimulatoren Flowrider og den enorme Ultimate Abyss som slynger seg nedover 10 dekk – den som liker litt fart og spenning elsker denne!

Lyst å reise på cruise med Wonder of the Seas?

✉️ Kontakt oss på tlf 67 43 02 00, eller send en e-post til [email protected]