Seven Seas Voyager

Alt er inkludert på dette fantastiske skipet, og uansett om du reiser til Europa, Sør-Amerika, Karibien eller Asia, er du garantert luksus.

Oversikt

  • Tonnasje: 41 827
  • engde: 204 meter
  • Passasjerkapasitet: 700
  • Mannskap: 447
  • Byggår / Renovert: 2003 / 2016
  • Registreringsland: Bahamas

Lugarer

Garantert luksuriøs innkvartering

Trekk deg tilbake og møt den nye dagen fra en av skipets suiter – det vil si hvilken som helst av skipets lugarer. Enten du går for de nøkterne og praktiske Veranda-suitene på 33 kvadratmeter eller velger de romslige og rett ut sagt sublime Master-suitene på 130 kvadratmeter, er du garantert en god natts søvn og et deilig sted å trekke deg tilbake.

Spisesteder

La ganen og magen fryde seg

Skipets hovedrestaurant Compass Rose har alltid en plass som passer bra, enten du vil sitte i selskap med reisevenner eller nyte en romantisk middag for to. Lar du deg friste av mer tilpassede menyer, har du flere restauranter å velge mellom: Prime 7 for kjøttmat, Chartreuse for alt fra det franske kjøkken eller La Veranda den beste frokosten til sjøs.

1

Du trenger ikke å bli stillesittende selv om det er en sjødag på Seven Seas Voyager. Både golf, jogging, aerobics og annen mosjon er alltid lett tilgjengelig, men du kan også nyte velvære i bassenget eller spaet.

up
2

Det er lett å finne seg nye venner når man er på cruise, og om bord på Seven Seas Voyager kan du velge å nyte dine nye venner over en cocktail, et kortspill eller over den flotte utsikten.

down
3

Luksus er i høysetet på Seven Seas Voyager, og underholdningen om bord reflekterer gjestenes raffinerte smak. I Constellation Theater kan du se storslåtte show, mens Voyager Lounge er stedet for mer intime opplevelser.

down
4

Regent Seven Seas Cruises er velkjent for seriøse og gode tilbud over alt hvor de legger til kai. Enten du vil dra på vinsmaking i Stellenbosch, ruinutforskning i Hellas eller hula-kurs på Hawaii.

down
down
down
sort
down

Andre skip