Seven Seas Splendor

Moderne og innovativt skip med noen av de største suitene som er tilgjengelige på havet i dag – en ekte luksusopplevelse.

Oversikt

  • ​Tonnasje: 56.000
  • ​​​Lengde: 224 meter
  • Passasjerkapasitet: 750 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 552 
  • Byggår: 2020

Lugarer

Fra praktisk til overdådig

Alle lugarene på Seven Seas Splendor er suiter med balkong. De minste – Veranda Suite – er på 20 kvadratmeter med åtte kvadratmeter balkong, mens den største – Regent Suite – er på hele 412 kvadratmeter, hvorav 120 av dem går med til det storslåtte uteområdet helt øverst på skipet.

Spisesteder

Gourmeter kan lett tilfredsstille ganen

Med et topp utvalg av restauranter, vil du aldri trenge å gå sulten om bord på Seven Seas Splendor. Innta måltidet på lugaren, i restauranten eller legg en ekstra spesiell kveld til The Study, Splendors eksklusive spiseavdeling med plass til tolv mennesker. Vil du flekse dine egne kokkemuskler, kan du melde deg på kurs i Culinary Arts Kitchen.

1

Superraskt internett er en selvfølge om bord på moderne cruiseskip, så du får gjort unna litt jobb i forretningssenteret – med en deilig spesialkaffe fra Coffee Connection.

up
2

Regent-suiten, på over 400 kvadratmeter, kommer blant annet med personlig butler, skrivesaker med ditt navn, garanterte plasser i alle skipets restauranter og minibar fylt etter dine ønsker.

down
3

Constellation Theater er stedet der du kan la deg underholde av Splendors største og mest påkostede show – enten det er en hyllest til disco, en klassisk musical eller forelesninger.

down
4

Hold deg i form på løpebanen, få inn noen putt på 7-hullsgolfbanen, spill shuffleboard eller paddle-tennis, boccia eller øv på golfsvingen. Alt sammen skjer på dekk 12.

down
down
down
sort
down

Andre skip