Seven Seas Mariner

Skipet gir luksus ny mening, der alle suiter har veranda, spisestedene er fantastiske, utfluktene lærerike og underholdningen fra øverste hylle

Overblikk

  • Tonnasje: 48 015
  • Lengde: 217,3 meter
  • Passasjerkapasitet: 700
  • Mannskap: 445
  • Byggår / renovert: 2001 / 2014
  • Registreringsland: Bahamas

Lugarer

Finn deg til rette i ditt eget krypinn

Det er ikke vanskelig å få det koselig i din helt egen suite om bord på Seven Seas Mariner. Toalettsaker fra L'Occitane en Provence, marmordetaljer på alle bad, store senger og flott utsikt er standard på alle lugarer, og dersom du velger en av de større suitene, kan du få opp til 186 kvadratmeter å boltre deg på.

Spisesteder

Nyt herlige måltider over hele skipet

Hovedrestauranten om bord på alle skipene til Regent Seven Seas Cruises, heter Compass Rose. Vil du ha litt variasjon i kosten, har Seven Seas Mariner et herlig utvalg restauranter som er litt mer spesialiserte: La Veranda og Sette Mari på dekk 11 er av de litt større, men det finnes også flere mer eksklusive steder å innta både lunsj og middag.

1

Underholdningen på skipet er av ypperste klasse, og fremføres av hardtarbeidende sangere, dansere og musikere – enten du vil ha et storslagent show eller mere avslappet jazz.

2

Velvære står i høysetet for mange på cruise. Seven Seas Mariner leverer virkelig til den store gullmedaljen, med spa, badstu, skjønnhetssalong, aerobics og andre muligheter til å trene.

3

Det er massevis av steder å tilbringe kvalitetstid med både reisefølget ditt eller de nye bekjentskapene du garantert får på turen. Kos deg med en god bok, en runde shuffleboard eller bare en god samtale.

4

Regent Seven Seas Cruises er velkjent for å by på et sterkt program med utflukter og destinasjoner. Seven Seas Mariner trives best i Stillehavet, og enten du vil se Alaska eller Tahiti, er opplegget solid.

Ditt søk resulterte i 0 cruise

Hjelp! Vi får dessverre ingen resultat på dette søket

Prøv å justere blant filtrene, eller hvorfor ikke gjøre et helt nytt søk?

Vil du prøve igjen fra begynnelsen?
0 av 0stk

Andre skip i Regent Seven Seas Cruises