Seven Seas Explorer

En moderne og luksuriøs måte å utforske verdenshavene på, med mye fokus på avslapning og nytelse i tillegg til oppdagelse.

Oversikt

  • Tonnasje: 56 000
  • Lengde: 224,1 meter
  • Passasjerkapasitet: 750 (med to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 552 
  • Byggår / Renovert: 2016
  • Registreringsland: Marshalløyene

Lugarer

Luksus fra inngangsdør til balkong

Seven Seas Explorer er utstyrt med 375 lugarer som alle er suiter. Kronen på verket må allikevel sies å være «Regent Suite», plassert på dekk 14, med 131 kvadratmeter balkong og hele 271 kvadratmeter boltreplass innendørs! Ønsker du mer nedtonet luksus, er Master Suite på ca. 100 kvadratmeter også et enestående komfortabelt losji.

Spisesteder

Spis deg mett og oppdag nye kulinariske tradisjoner

Enten du finner deg til rette med de daglig oppdaterte menyene i Compass Rose eller heller utfordrer ganen på et av de mindre spesialspiseriene, kommer kokkene på Seven Seas Explorer til å være dine nye helter etter dette cruiset. Hengi deg til det franske kjøkkenets klassikere i Chartreuse eller prøv noe mer eksotisk på Pacific Rim.

1

Velvære er en selvfølge om bord på et så luksuriøst skip som dette. Enten du velger en behandling på Canyon Ranch® Spa eller å nyte utsikten mot akter fra evighetsbassenget, er velbehaget garantert.

up
2

Underholdningen i Constellation Theater står ikke tilbake for noe du kan oppleve i Las Vegas eller på Broadway, kanskje med unntak av at du her helt slipper divanykkene til Las Vegas-stjernene.

down
3

Enten du vil jobbe, spille kort med nye venner eller bare slappe av i litt avkjølt stillhet, finner du mange steder å stikke deg vekk for litt rolig tid. Med gratis internett til alle, går også kommunikasjonen lekende lett.

down
4

Trening og shopping går hånd i hånd om bord på Regent Seven Seas Cruises' skip. Og trenger du noe nytt treningsutstyr – kanskje en elegant pulsklokke – finner du det like ved trimrommet.

down
down
down
sort
down

Andre skip