Princess Cruises

Lekre cruise til overkommelig pris – gode på romantisk stemning og innholdsrike cruise.

  • Premiumcruise
  • Skip i alle størrelser
  • En av de beste på Alaska, Stillehavet og Asia

Princess Cruises har satt som mål at du skal «Come Back New» fra deres seilinger.

En seiling med Princess Cruises vil ta deg til deilige, eksotiske reisemål i komfort, men uten at du trenger å tømme kontoen for godt. Et vennskapelig miljø om bord gjør det lett å like seg på reisen, enten du er ute etter nye bekjentskaper eller trives best på egen hånd.

Princess Cruises er kjent for å ha ekstra mange lugarer med balkong på sine skip, og da til en overkommelig pris. Lugarene er romslige og balkongene er større enn hos noe annet rederi!

Aktiviteter og underholdning

Stor fokus på opplevelser og aktiviteter gjør Princess attraktivt.

Arrangementer i land er noe av det Princess gjør aller best – enten du vil oppleve shopping, kultur eller adrenalin. På kveldstid kan du underholdes med show, pianobar, dans og disko. På de fleste skipene finnes utendørskinoen «Movies Under the Stars», hvor du kan se film med stjernehimmelen som tak mens du ligger på en solseng med pledd og spiser popkorn.

Velkledd på cruise

Uansett om du vil pynte deg eller ta det pent, har Princess et konsept for deg.

Princess gir dere friheten til å velge om dere ønsker et fast bord hele uken, eller om dere ønsker å spise når dere vil og med hvem dere vil. To kvelder per uke er det formell aften hvor man kler seg i smoking og kjole. Øvrige kvelder anbefales et avslappet, men pent antrekk til middag.

Prisvinnende gastronomi

Et helt rederi som er medlem av Chaîne des Rôtisseurs garanterer god mat.

Maten hos Princess Cruises er førsteklasses og hele flåten har blitt tatt opp i det prestisjetunge gastronomiske samfunnet Chaîne des Rôtisseurs. All mat lages om bord og alle restaurantene har eget kjøkken. De fleste skipene har, i tillegg til hovedrestaurant og buffetrestaurant, også spesialrestauranter hvor man kan få en kulinarisk opplevelse.

Skip