Princess Cruises

Come back new

For mange ble Princess Cruises det første møtet med cruise gjennom serien The Love Boat som gikk på tv på 70- og 80-tallet og rederiet ble kjent som ”The Love Boat Cruise Line”.

Princess Cruises tilhører Carnival Corporation og er i dag et av de største rederiene i verden med hele 18 skip i sin flåte. De fleste fartøyene er bygget på 2000-tallet og er utrustet med alle moderne fasiliteter. Samtidig verner også Princess Cruises om sine historiske røtter med promenadedekk i teak og barer i klassisk maritim stil. De fleste skipene er store med utvalg av fasiliteter som passer for alle aldre, men fordi restaurantene heller er mindre og flere enn store spisesaler, bassengene er fordelt på flere separate områder og man ikke finner høye atrier, men maks 3-4 åpne dekk, gjør dette at skipene føles intime og er med på å ivareta det Princess kaller "Big Ship Choice - Small Ship Feeling".

Les "Carnival Sustainability Report 2016" her
 
  • Antall skip: 19 (inkl. Sky Princess som sjøsettes i 2019)
  • Destinasjoner: Europa, Alaska, Asia, India, Afrika, Australia og New Zealand, Canada og New England, Sør-Amerika, Karibia, Hawaii og Stillehavsøyene, Panamakanalen og verdenscruise
 

 

Mer om rederiet

Rederiet tilbyr store variasjoner i reiserutene, og har et skip på alle kontinenter. Skipene seiler 150 seilingsruter til totalt 300 havner. For de som ønsker litt lengre cruise er Princess Cruises perfekt! De fleste cruisene er fra 10 netter og lengre, men i Karibia og Middelhavet tilbys også et godt utvalg i ulike 7 netters cruise. Rederiet er også kjent for sitt omfattende utfluktsprogram i forbindelse og ikke minst cruiseturene i forkant/etterkant av sjøreisen. Se særlig etter rederiets flotte turer i Østen, Australia og New Zealand og sist, men absolutt ikke minst; i Alaska.

Nyhet! "Ocean Compass"
Carnival Corporation lanserer i 2017 en ny app ("Ocean Compass") som er utformet som en medaljong. Denne kan oppbevares enten i lommen eller som et smykke og skal kunne brukes som betalingsmiddel for mat, drikke og varer om bord, men appen skal også kunne erstatte nøkkelkortet - uten at medaljongen trenger å berøre lugardøren. I tillegg vil Ocean Compass ha et innebygd navigasjonssystem slik at familier kan finne hverandre om bord på skipene. Princess Cruises blir det første av Carnival-rederiene til å ta i bruk Ocean Compass. Les mer om Carnival Cruises' "Ocean Compass" her.

Maten hos Princess Cruises er førsteklasses og hele flåten har blitt tatt opp i det prestisjetunge gastronomiske samfunnet Chaîne des Rôtisseurs. All mat lages ombord og alle restaurantene har eget kjøkken. De fleste skipene har, i tillegg til hovedrestaurant og bufférestaurant, også spesialrestauranter hvor man kan få en kulinarisk opplevelse. Husk også at man har gratis 24 timers romservice om man skulle bli sulten. Hvorfor ikke få middagen servert din private balkong?

Princess gir dere friheten til å velge om dere ønsker et fast bord hele uken, eller om dere ønsker å spise når dere vil og med hvem dere vil. To kvelder per uke er det formell aften hvor man kler seg i smoking og kjole. Øvrige kvelder anbefales avslappet, men pent antrekk.

På kveldstid kan man underholdes med show, pianobar, dans og disco. På de fleste skipene finnes utendørskinoen Movies Under the Stars hvor man kan se film med stjernehimmelen som tak mens man ligger på en solseng med pledd og spiser popcorn.

Princess Cruises er kjent for å ha ekstra mange lugarer med balkong på sine skip, og da til en overkommelig pris. Lugarene er romslige og balkongene er større enn hos noe annet rederi!

Et cruise med Princess Cruises passer for alle som ønsker et førsteklasses cruise om bord på moderne skip med klassiske innslag, og som gjerne også er opptatt av omfattende utfluktsprogrammer og landarrangement før eller etter cruiset. For de som vil ha ett stort utvalg av restauranter, aktiviteter og underholdning til en god pris, så er Princess et godt valg!

Det er flest amerikanere om bord, men det finnes også mange engelskmenn og grupper av passasjerer fra hele verden. Gjennomsnittsalderen er 45 år, men høyere på lengre seilinger og på de eldre skipene.
Les merSe e-katalog for 2017-18 her:

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive