P&O Cruises

Discover a different world…

Med over 160 års erfaring fra passasjertrafikk er P&O Cruises verdens eldste cruiserederi. P&O Cruises' røtter går 180 år tilbake i tid, til grunnleggelsen av Peninsular & Oriental Steam Navigation Company i 1837.

Rederiet er en del av Carnival Corporation og er i dag det rederiet som er størst på cruise i Storbritannia. De fleste cruisene starter i Southampton og flåten består av åtte skip som alle bygger på engelsk tradisjon og stil. Her serveres afternoon tea, tekoker finnes på alle lugarer, maten serveres på Wedgewood-porselen og om bord finnes selvfølgelig engelske puber.

Les "Carnival Sustainability Report 2016" her.
 
  • Antall skip: 8
  • Destinasjoner: Middelhavet, Østersjøen, Norske fjorder, Island, Asia, Australia, Afrika, Karibia, Sør-Amerika, Nord-Amerika, Panamakanalen, Midtøsten, Kanariøyene og Verdenscruise.
 
 
Kontakt Cruise.no på 67 43 02 00 / post@cruise.no
/ Akershusstranda 27, 0150 Oslo


 


 

Mer om rederiet

P&O Cruises har fem skip som passer fint for familier, samt tre unike barnefrie skip som kun tillater voksne over 18 år om bord. Utvalget om bord på alle skip er stort både på dagtid og kveldstid. Det finnes store åpne dekk, svømmebasseng, treningssentre, fine spaavdelinger, et godt utvalg barer og restauranter. Før lunsj er det allsang i puben, et meget populært innslag blant gjestene. På kveldstid er det show, dans og livemusikk i de mange salongene og barene.

Restauranttilbudet er variert, med alt fra italienske restauranter til Asian Fusion, spansk tapas og sjømat med matretter signert diverse stjernekokker. P&Os kokker er innviet i det respekterte, gastronomiske samfunnet The Chaîne des Rôtisseurs – et samfunn bestående av kokker og restauranteiere verden over viet for å fremme og utvikle gastronomiske verdier og sin lidenskap kvalitet.

Et cruise med P&O anbefales for erfarne cruisere, familier med barn samt par og enslige i ulike aldre, og spesielt for de som setter pris på den britiske stil og tradisjon. De fleste passasjerene er naturlig nok fra de britske øyene.

Les "Carnival Sustainability Report 2016" her.
 
 
Kontakt Cruise.no på 67 43 02 00 / post@cruise.no
/ Akershusstranda 27, 0150 Oslo

 
Les mer

E-katalog for 2017-19

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive