P&O Cruises

Verdens eldste cruiserederi, med over 180 års historie, åpner dørene for alle som vil nyte godt av sterke tradisjoner og lang erfaring.

P&O Cruises inviterer deg til å Discover a different world...

Se for deg et engelsk gods, med dekketøy i porselen, allsang over en pint, ost og portvin ved peisen og deilig fish & chips. Da begynner du å se for deg hva P&O cruises står for.

Rederiet tilbyr cruise over hele verden, og lanserer stadig nye destinasjoner og opplevelser om bord. De bekrefter stadig vekk at deres lange erfaring og tradisjon ikke betyr at man har låst seg i tankegangen, men er åpne og nytenkende.

Første gang?

Perfekt for deg som drar på cruise for første gang.

P&O har vært inngangsporten til en verden av cruise for utallige fornøyde gjester opp gjennom rederiets snart 200 år lange historie. Den behagelige engelske holdningen til livets gode sider, gjør at mannskapet hjelper deg på enkelt og uanstrengt vis. Skulle du være blant de som klarer seg best på egen hånd, får du den friheten du trenger rundt deg.

Adults only

Skipene i flåten som bare er for voksne.

P&O holder av tre skip eksklusivt for voksne, og på disse er det mer fokus på det du leter etter på cruiseferie: avslapping, alenetid eller nye vennskap, velvære og fantastisk mat. Atmosfæren om bord i skipene som er bare for voksne er langt mer stille og behagelig enn på de familievennlige skipene. Samtidig kan du forvente en leken og løssluppen stemning på de mange spisestedene og pubene om bord.

Familievennlige skip

Skipene som retter seg mot familier og barn

På alle P&O sine familievennlige skip, finner du skreddersydde tilbud for barn i alle aldre. Egne klubber for de minste, skolestarterne, større barn og ungdommer sørger for at alle som er med har noe å drive med som passer for dem. Deltakelse på klubbene er inkludert i prisen på cruiset, så her er det bare å hive seg med! Spill biljard, dataspill, air hockey, frilek i lekeområdet eller bare heng med nye venner i egne kafeer tilpasset aldersgruppen.

Skip tilhørende P&O Cruises

Ditt søk resulterte i 0 cruise

Hjelp! Vi får dessverre ingen resultat på dette søket

Prøv å justere blant filtrene, eller hvorfor ikke gjøre et helt nytt søk?

Vil du prøve igjen fra begynnelsen?
0 av 0stk