Oceania Cruises

Your World. Your Way.

Oceania Cruises er verdens største rederi i det øvre premiumsjiktet og har en flåte bestående av seks mellomstore luksusskip. Rederiet er under samme eierselskap (Norwegian Cruise Line Holdings Ltd.) som Regent Seven Seas Cruises og Norwegian Cruise Line.

Rederiets skip er delt inn i to klasser hvor de fire minste skipene; Regatta, Insignia, Nautica og Sirena, tilhører skipsklasse R ("Regatta Class"), og de to største skipene i flåten, Marina og Riviera, tilhører skipsklasse O ("Oceania Class").

Luksuscruise er i vekst - les intervjuet med daglig leder i Cruise.no her (Travel News 17.04.17).

Oceania Cruises ble etablert i 2002 av tre veteraner innen cruiseindustrien: Frank Del Rio, Joe Watters og Bob Binder. Mat, komfort, service og verdi er grunnpilarene som definerer dette femstjerners cruiseproduktet. Rederiet er kjent for å tilby eksepsjonelt god mat, berikende reisemål og enestående personlig service i en uformell atmosfære. Oceania er et ungt rederi og feiret i 2013 sitt 10-årsjubileum, men har allerede rukket å få flere prestisjetunge utmerkelser - blant annet for sin utsøkte mat.
 
  • Antall skip: 6
  • Destinasjoner: Middelhavet, Karibia, Skandinavia, Baltikum, Stillehavet, Australia & New Zealand, Asia, Afrika, Canada & New England, Alaska, Sør-Amerika, verdenscruise og transatlantiske krysninger
 

 

Mer om rederiet

På en cruisereise med Oceania Cruises kan du forvente en behagelig, elegant atmosfære og utsøkte måltider i billedskjønne omgivelser. Rederiet seiler under mottoet "Your World. Your Way" og anbefales for voksne og bereiste gjester som verdsetter kulinariske opplevelser av høy kvalitet, god personlig service og spennende seilingsruter.

Skipene i Oceanias flåte tilbyr en britisk sjarm og en countryklubb-lignende atmosfære som er ideell for voksne og reisevante personer som søker avslapning og velvære i luksuriøse omgivelser. Oceania Cruises seiler til mer enn 330 havner over hele verden og har sitt hovedkvarter i Miami, USA. Rederiet er kjent for sine berikende reisemål, servering av beste mat til sjøs og lidenskapelig service i en uformell og hyggelig atmosfære

De intime og luksuriøse skipene tillater reisende å utforske verden i en uovertruffen stil og elegant komfort. Den enestående personlige servicen om bord er et resultat av at rederiet har hele to ansatte for hver tredje gjest.


Les om historien bak Oceania Cruises her.

Luksuscruise er i vekst - les intervjuet med daglig leder i Cruise.no her (Travel News 17.04.17).

Les mer

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive