Sirena

Sirena har kanskje Oceania Cruises' mest eksotiske cruiseprogram, med destinasjoner over hele verden som den selvfølgeligste ting i verden.

Oversikt

  • Tonnasje: 30 277
  • Lengde: 180,9 meter
  • Passasjerkapasitet: 684 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 400
  • Byggår/renovert: 1999/2019
  • Registreringsland: Marshalløyene

Lugarer

Bo behagelig eller enda bedre

Fra den overdådige Owner's Suite på neste 100 kvadratmeter til de veldig romslige innvendige lugarene: Sirena er et skip der du kan tilbringe noen timer for deg selv uten å bli rastløs eller må gå på gangen for å snu deg. Nyt stillheten for deg selv eller inviter nye venner på en drink!

Spisesteder

Ny ganefryd hver eneste dag

Sirena har to spesialrestauranter (reservasjon nødvendig): Den nye Tuscan Steak og evig populære Red Ginger. Menyen i Tuscan Steak, som er inspirert av Polo Grill og Toscana, omhandler i hovedsak saftig biff samt sjømat med en toscansk vri.

1

Skipets hovedrestaurant, Grand Dining Room, blitt gjort om til den parisisk inspirerte Jacques Bistro til lunsj, med enkle og velsmakende retter.

2

Canyon Ranch er en velkjent kjede med spa-resorter i USA, og samarbeidet med Oceania har gitt utallige gjester mer behagelige cruiseopplevelser i årevis.

3

Benytt sjansen til å gjøre litt shopping helt uten tidspress, masete butikkpersonale eller andre forstyrrende faktorer. Bare deg og din nyeste anskaffelse.

4

Oceanias mangfoldige seilingsruter vokser med Sirena, noe som appellerer til både erfarne globetrottere og lidenskapelige cruisere. Destinasjoner utenfor allfarvei går hånd i hånd med velkjente cruiseklassikere.

Andre skip i Oceania Cruises