Sirena

Sirena har kanskje Oceania Cruises' mest eksotiske cruiseprogram, med destinasjoner over hele verden som den selvfølgeligste ting i verden.

Oversikt

  • Tonnasje: 30 277
  • Lengde: 180,9 meter
  • Passasjerkapasitet: 684 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 400
  • Byggår/renovert: 1999/2019
  • Registreringsland: Marshalløyene

Lugarer

Bo behagelig eller enda bedre

Fra den overdådige Owner's Suite på neste 100 kvadratmeter til de veldig romslige innvendige lugarene: Sirena er et skip der du kan tilbringe noen timer for deg selv uten å bli rastløs eller må gå på gangen for å snu deg. Nyt stillheten for deg selv eller inviter nye venner på en drink!

Spisesteder

Ny ganefryd hver eneste dag

Sirena har to spesialrestauranter (reservasjon nødvendig): Den nye Tuscan Steak og evig populære Red Ginger. Menyen i Tuscan Steak, som er inspirert av Polo Grill og Toscana, omhandler i hovedsak saftig biff samt sjømat med en toscansk vri.

Skipets hovedrestaurant, Grand Dining Room, blitt gjort om til den parisisk inspirerte Jacques Bistro til lunsj, med enkle og velsmakende retter.

Skipsfakta

Sjøsatt1999
Gjester684
Mannskap400
Dekk11
Bredde
25
m
Lengde
181
m
Størrelse
30 277
BT
Hastighet
18
kn

Sirena

Bruk dagen på en solseng ved bassenget, lytt til popklassikere live i observation lounge Horizons eller la mesterkokken Jacques Pepins kulinariske delikatesser, skjem bort smaksløkene. Livet om bord på Sirena handler mye om avslapning, eksotiske reisemål og fremfor alt – å tilby beste mulige matopplevelser.
Underholdning
Aktiviteter
Mat & Drikke
Kropp & Sjel

Underholdning

Opplev «4 on the floor» – show der band som ABBA, The Beatles og Mamas and the Papas hylles av dyktige musikere.

Andre skip