Riviera

Det ene av Oceanias to store skip er lastet med opplevelser nok til å holde deg interessert gjennom et langt verdenscruise eller to.

Oversikt

  • Tonnasje: 66 084
  • Lengde: 239 meter
  • Passasjerkapasitet: 1 250 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 800
  • Byggår/renovert: 2012
  • Registreringsland: Marshalløyene

Lugarer

Mye herlig innkvartering i alle klasser

Hele 580 av de 626 lugarene om bord er med balkong og skipets interiør er i sin helhet gjennomført designet av det norskbaserte selskapet Y&S Architecture and Interior Design.

Spisesteder

Masse deilig i alle restauranter

Som på søsterskipet Marina finnes det også her et stort utvalg restauranter – deriblant seks gourmetrestauranter med «open seating», samt den anerkjente restauranten La Reserve hvor mat og vin virkelig går opp i en høyere enhet.

1

Atmosfæren om bord på Riviera er preget av et gjennomgående fokus på design og detaljer – fra den praktfulle Lalique Grand Staircase til den imponerende Owner's Suite.

2

Underholdningstilbudet på Riviera er stort, og her finnes det blant annet basseng, sauna, steamrom, treningssenter, putting-green for golf, Canyon Ranch SpaClub, paddle tennis, shuffleboard og krokett. 

3

Er du ute etter kulturtilbud, finner du masse av dette om bord: biblioteket er fylt med over 2 000 titler, mens musikerne alltid har noe spennende å by på fra en av skipets mange forskjellige scener.

4

Hvis du trives på kjøkkenet og ønsker inspirasjon til å gjøre mer der, anbefaler vi at du melder deg på et kurs på The Culinary Center. Her kan du lære å lage alt fra tradisjonell britisk mat, tex-mex, mat fra Patagonia og mye mer.

Andre skip i Oceania Cruises