Regatta

Selv om navnet kanskje skulle hinte mot det, er det ingen form for konkurranse over et cruise på Regatta.

Oversikt

  • Tonnasje: 30 277
  • Lengde: 181 meter
  • Passasjerkapasitet: 684 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 400
  • Byggår/renovert: 1998/2019
  • Registreringsland: Marshalløyene

Lugarer

Fra luksuriøst til praktisk

Uansett om du liker godt med plass eller vil spare på utgiftene for å kunne gjøre flere aktiviteter i land, finner du en lugar som passer dine behov på cruise. Med nesten 100 kvadratmeter boltreplass, er «Owner's suite» de største lugarene på Regatta.

Spisesteder

Mat og drikke i verdensklasse

Oceania Cruises er verdenskjente for sin fantastiske mat, og et cruise på Regatta står ikke tilbake for flerfoldige dekadente byturer. Et cruise til for eksempel Sør-Amerika er ikke bare preget av lokal mat, men vil også alltid kunne by på mat fra kjente tradisjoner over hele verden.

1

Av restauranter om bord kan gjestene velge mellom følgende fem: Grand Dining Room, Toscana, Polo Grill, Terrace Café og Waves Grill.

2

Dekkene er i den fineste teak, spesiallaget stein og fliser, og skipets salonger, suiter og lugarer oser av luksuriøse og neo-klassiske møbler. Regatta tilbyr all luksus du kan forvente deg av et skip i denne klassen.

3

Av barer og salonger finnes blant annet Martinis, Grand Bar, Ship Lounge, Horizons og Polo Bar

4

I området Cabanas har du en fredelig oase på soldekk med åtte private dagsenger med plass til to personer. Her kan du blant annet nyte en kopp te, massasje og fantastisk havutsikt i luksuriøse og fredelige omgivelser. 

Andre skip i Oceania Cruises