Marina

Et av Oceanias to O-klasseskip, breddfull av behagelige opplevelser, nydelig mat og cruise til Europa og Sør-Amerika.

Oversikt

  • Tonnasje: 66 084
  • Lengde: 239 meter
  • Passasjerkapasitet: 1 250 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 800
  • Byggår: 2011
  • Registreringsland: Marshalløyene

Lugarer

Bo som en kongelig eller som deg selv

Fra de praktiske og fornuftig prisete innvendige staterooms og opp til de legendarisk overdådige owner's suites på nærmere 200 kvadratmeter: Marina kan by på herlig innkvartering etter alle ønsker.

Spisesteder

Velg blant de beste retter av de fineste råvarer

Det er et stort utvalg av restauranter og spisesteder om bord. Enten du vil ha det enkelt og kjapt eller foretrekker en formell helaftens opplevelse, finner du god mat på cruise med Marina.

1

Fra den praktfulle Lalique Grand Staircase til den imponerende Owner's Suite som er møblert med Ralph Lauren Home – om bord på Marina er design og møblement en opplevelse i seg selv.

2

Mens countryklubbens uformelle atmosfære og mannskapets personlige service forblir den samme, tilbyr Marina og Riviera også fristende nye fasiliteter samt enda flere valgmuligheter enn de tre andre skipene i flåten.

3

Om bord finnes det et stort utvalg restauranter - deriblant seks gourmetrestauranter med «open seating», samt den fantastiske La Reserve med fokus på å kombinere enestående vin og utsøkt mat.

4

Tilbring tid i kaffebaren Bartistas Coffee Bar og Canyon Ranch SpaClub, spill paddle tennis eller shuffleboard, slapp av i biblioteket, på treningssenteret, i basseng, sauna, steamrom, på putting green eller teater, samt butikker, barer og lounger.

Andre skip i Oceania Cruises