Insignia

Akkurat stort nok til at du stadig finner nye steder, akkurat lite nok til at det er lett å bli kjent med.

Oversikt

  • Tonnasje: 30 277
  • Lengde: 181 meter
  • Passasjerkapasitet: 684 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 400
  • Byggår/renovert: 1998/2019
  • Registreringsland: Marshalløyene

Lugarer

Private gemakker i ro og mak

Velger du å tilbringe cruiset i en av Insignias suiter, er du garantert en opplevelse for livet: En butler tilgjengelig 24 timer i døgnet, premium-drikkevarer i minibaren, gratis klesvask og tidlig ombordstigning er bare noen av ekstratjenestene som følger de bedre lugarene om bord.

Spisesteder

Noe for en hver smak, døgnet rundt.

Om bord finnes den europeiskinspirerte femstjernersrestauranten Grand Dining Room, den italienske restauranten Tuscany, den fantastiske Polo Grill, frokost- og lunsjrestauranten Terrace Café, samt Waves Grill som ligger ved bassengområdet.

1

På Insignia finner du området Cabanas – en fredelig oase på soldekk med åtte private balinesiske dagsenger og plass til to personer.

2

Dekkene og balkongene om bord er i den fineste teak, spesiallaget stein og vakre fliser. Dessuten har skipet kasino, basseng, tre boblebad, Internettkafé, bibliotek og butikker.

3

Insignia kan lokke med fem barer og salonger om bord: Martinis, Grand Bar, Ship Lounge, Horizons Bar og Polo Bar. Alle er perfekte for lange kvelder og lange drinker.

4

Fasiliteter om bord som retter seg mot vedlikehold av kropp, sjel og mosjonsnivå er blant annet Canyon Ranch SpaClub, teateret og løpebane.

Andre skip i Oceania Cruises