Oceania Cruises

Oceania er nesten uslåelige i premiumsegmentet, og et cruise med Oceania gir nye og spennende opplevelser til selv erfarne cruisere.

  • Premiumcruise
  • Eleganse og kvalitet
  • Rolig og behagelig atmosfære

Et av de nyeste og mest moderne rederiene, som gir deg Your World. Your Way.

Oceania Cruises ble grunnlagt i 2002, og har dratt nytte av å lære av det andre har gjort feil – og riktig! De er de største i det øvre premiumsegmentet, med fantastiske skip der gjestene alltid står i fokus.

Størrelsen på skipene gjør at de trives like godt på de store verdenshavene som de gjør i bortgjemte viker der bare private småbåter ellers kommer til. Behagelige lugarer og ekspertbesetning gjør at alle dine behov møtes nesten før de dukker opp!

TILBUD

I 2023 kommer det nye skipet - Vista!

Her er en smakebit på hva du har i vente på det nye skipet - det ser utrolig lekkert ut, her kan du virkelig leve det gode liv.

Se video her

Et hav av muligheter

Med destinasjoner over hele verden kan du velge fritt på øverste hylle.

Oceania Cruises seiler til mer enn 330 havner over hele verden og har sitt hovedkvarter i Miami, USA. Rederiet er kjent for sine berikende destinasjoner, og har hele den vide verden som reisemål. Enten du vil se Afrika, Sør-Amerika eller Baltikum, er Oceania Cruises parate til å by på cruise med overraskende og spennende aktiviteter underveis.

Kleskoder og andre koder

Kle deg opp til middag eller kle deg pent, men uformelt. Valget er ditt.

På en cruisereise med Oceania Cruises kan du forvente en behagelig, elegant atmosfære og utsøkte måltider i billedskjønne omgivelser. Rederiet seiler under mottoet «Your World. Your Way» og anbefales for voksne og bereiste gjester som verdsetter kulinariske opplevelser av høy kvalitet, god personlig service og spennende seilingsruter.

Personlig service

Et øye for detaljer og oppmerksomhet basert på dine behov.

De intime og luksuriøse skipene tillater reisende å utforske verden i en uovertruffen stil og elegant komfort. Den enestående personlige servicen om bord er et resultat av at rederiet har hele to ansatte for hver tredje gjest. Dette, kombinert med det faktum at besetningen er til fingerspissene kompetente, vil løfte opplevelsen om bord til uante høyder.

Store opplevelser i elegante omgivelser

Seilinger med Oceania

Skip