Lüftner River Cruises

Lekre skip og førsteklasses service

  • Fremragende komfort og kvalitet
  • Topp service i en atmosfære av klassisk eleganse
  • Vin inkludert til alle middager

Førsteklasses elvecruise på Europas mektige vannveier

Det familiedrevne rederiet Lüftner River Cruises har en moderne flåte med 16 elegante skip, de fleste lugarene har panoramavinduer og fellesområdene er lyse og delikate. Familien har satt sin egen «touch» på produktet, noe både den personlige servicen og atmosfæren av klassisk eleganse bevitner. Den fineste gastronomi av ferske og lokale råvarer er også en viktig del av totalopplevelsen om bord, hvor vin er inkludert til alle middager. I tillegg settes sikkerhet, moderne teknologi og et erfarent mannskap i førersetet.

Et elvecruise er kanskje ikke den raskeste måten å utforske Europa på, men det er absolutt den vakreste! Slipp tankene fri og slapp av mens du gjør akkurat som du vil! Oppdag magiske elvelandskap og pulserende verdensbyer, bli kjent med nye land og kulturer på utfluktene, eller bare slapp av på soldekket og nyt den praktfulle utsikten over Europas vakreste elver!

Velkommen ombord!

Stilfulle skip

De fleste av Lüftners skip er bygget etter 2000-tallet, og tilhører Premium segmentet. Fellesområdene er luftige og delikate, og det finnes treningsrom, massasjeområde og frisørsalong.

Noen av skipene har basseng, bildet er fra Amadeus Provence, deilig på varme sommerdager når man seiler på Rhône.

Lugarer med det lille ekstra

Alle lugarer på Lüftner er utvendige. De store panoramavinduene på hoved- og øvre dekk har blitt et kjennemerke om bord på rederiets skip. Her kan du nyte avslappende dager - lese en bok mens landskapene passerer i sakte fart - eller sove godt mens skipet forflytter seg langs elvebredden. Alle lugarene har selvsagt bad med dusj, hårføner, romslige hyller og skap, minisafe, flatskjerm-TV og aircondition. Lugaren på bildet er en av suitene på Amadeus Imperial.

Velg blant Europas vakreste vannveier

Du kan seile på mange av Europas vannveier, blant annet Rhinen, Donau, Seinen og Rhône.
Bildet er fra Köln.

Liker du klassisk musikk? I oktober 2022 er det et spesialcruise for musikkelskere på Rhinen.

Golfentusiaster har tilbud om temacruise på Seinen, Donau og Rhinen i 2022.

Kontakt oss for mer informasjon

Ikke bare vår, sommer og høst

Elvecruise har sin sjarm også om vinteren.
Hva med et nyttårscruise, eller kanskje du ønsker å tilbringe julaften ombord? Julemarkedscruise lyser opp i den mørke tiden, og har blitt veldig populært.

Katalogen finner du her

Skip