MS Zuiderdam

Holland America Lines første skip i Vista-klassen, en skipsklasse som ble designet for å tiltrekke yngre og mer aktive passasjerer. 

Lugarer

Mer enn bare et sted å ha bagasjen

MS Zuiderdam ble renovert i 2015 og det finnes nå 25 nye lugarer, blant annet den veldig imponerende Pinnacle-suiten på over 100 kvadratmeter inkludert verandaen. Det er to av disse herlige losjiene om bord på skipet.

Spisesteder

Hold sulten på avstand over alt på skipet

The Dive-In ved Terrace Grill er en utendørs grill i bistro-stil. Denne ligger ved Lido Pool og serverer hamburgere, pølser og pommes frites. I tillegg har også skipets hovedrestaurant Vista Dining Room, Neptune Lounge, Greenhouse Spa & Salon samt Canaletto Restaurant deilige måltider å by på.

right

Underholdningen er gjennomgående av høy kvalitet på alle Holland America Lines skip. MS Zuiderdam kan by på et av de største kvalitetstilbudene av alle.

Skipsfakta

more
Sjøsatt

2002

Gjester

1916

Mannskap

842

Dekk

11

Størrelse

81769

BT
Hastighet

24

kn
Lengde

291

m
Bredde

32

m

Zuiderdam

Opplev det ærverdige rederiet Holland America Line. På Zuiderdam kan du nyte maksimalt i et elegant miljø med antikke elementer. Ombord venter minneverdige opplevelser i form av avslapning, sceneopptredener og pedagogiske matlagningskurs.
Underholdning
Aktiviteter
Mat og drikke
Kropp og sjel
right

Underholdning

Kjenn rytmen på BB Kings Blues Club, eller under showene i teateret.
more
more
sort
more

Andre skip