MS Zuiderdam

Holland America Lines første skip i Vista-klassen, en skipsklasse som ble designet for å tiltrekke yngre og mer aktive passasjerer. 

Lugarer

Mer enn bare et sted å ha bagasjen

MS Zuiderdam ble renovert i 2015 og det finnes nå 25 nye lugarer, blant annet den veldig imponerende Pinnacle-suiten på over 100 kvadratmeter inkludert verandaen. Det er to av disse herlige losjiene om bord på skipet.

Spisesteder

Hold sulten på avstand over alt på skipet

The Dive-In ved Terrace Grill er en utendørs grill i bistro-stil. Denne ligger ved Lido Pool og serverer hamburgere, pølser og pommes frites. I tillegg har også skipets hovedrestaurant Vista Dining Room, Neptune Lounge, Greenhouse Spa & Salon samt Canaletto Restaurant deilige måltider å by på.

Underholdningen er gjennomgående av høy kvalitet på alle Holland America Lines skip. MS Zuiderdam kan by på et av de største kvalitetstilbudene av alle.

Skipsfakta

Sjøsatt2002
Gjester1 916
Mannskap842
Dekk11
Bredde
32
m
Lengde
291
m
Størrelse
81 769
BT
Hastighet
24
kn

Zuiderdam

Opplev det ærverdige rederiet Holland America Line. På Zuiderdam kan du nyte maksimalt i et elegant miljø med antikke elementer. Ombord venter minneverdige opplevelser i form av avslapning, sceneopptredener og pedagogiske matlagningskurs.
Underholdning
Aktiviteter
Mat & Drikke
Kropp & Sjel

Underholdning

Kjenn rytmen på BB Kings Blues Club, eller under showene i teateret.

Andre skip