MS Zaandam

MS Zaandam er et elegant og komfortabelt mellomstort skip. Innredningen er musikkinspirert, og inneholder signerte instrumenter fra blant annet Queen, Iggy Pop, Eric Clapton og Rolling Stones. Om bord arrangeres det blant annet kokkekurs hvor man lærer å lage lokale retter og vinsmakinger.

Lugarer

Bo i komforable og praktiske lugarer

Zaandam er et skip som ble bygget på en tid da det var færre lugarer med balkong. Lugarene er praktisk innredet, har god lagringsplass og større bad.

Spisesteder

Nyt maten, vinen og det enestående selskapet

All servering i hovedrestauranten, buffeten og grillrestauranten ved bassenget er inkludert i prisen, og det samme gjelder det meste på room service-menyen. Ombord finnes også spesialrestauranten Pinnacle Grill.

La deg underholde av de fantastiske musikerene som opptrer hver eneste kveld på skipets mange scener i en rekke sjangre.

Skipsfakta

Sjøsatt2000
Gjester1 432
Mannskap615
Dekk10
Bredde
32
m
Lengde
237
m
Størrelse
61 396
BT
Hastighet
23
kn

Zaandam

Reis på cruise med Zaandam og ærverdige Holland America Line. På det flytende feriestedet tilbys muligheter for avslapning, kultur og eventyr. Utover høy komfort og mat i toppklasse finnes også sjansen til å oppdage eksotiske steder med Zodiac-båter.
Underholdning
Aktiviteter
Mat & Drikke
Kropp & Sjel

Underholdning

Kjenn rytmen på BB Kings Blues Club, eller under showene i teateret.

Andre skip