MS Veendam

MS Veendam er en del av Holland Americas S-klasseskip: designet for å ta færre passasjerer og gi gjestene bedre komfort.

Lugarer

Deilige senger og private områder

Fra de minste til de største lugarene om bord – Holland America Line er kjent for å være generøse på plassen de gir til gjestene sine. Unner du deg de beste lugarene på skipet – Pinnacle Suite – vil du få opptil 120 kvadratmeter å boltre deg på!

Spisesteder

Fyll magen med lommeboken på lugaren

Når du besøker The Dining Room, Lido Market, Dive-in eller New York Pizza er alle måltider inkludert i prisen på cruiset. Dersom du ønsker å gjøre en kveld eller lunsj litt mer spesiell, kan du legge litt ekstra penger i potten og spise på italienske Canaletto eller biffrestauranten Pinnacle Grill.

For de minste gjestene er Club HAL det perfekte stedet å henge ut med nye og nyere venner, mens de voksne kan finne seg noe nytt på shopping om bord eller i land.

Skipsfakta

Sjøsatt1996
Gjester1 350
Mannskap568
Dekk10
Bredde
31
m
Lengde
220
m
Størrelse
57 092
BT
Hastighet
21
kn

Veendam

Reis på cruise med Veendam og ærverdige Holland America Line. Her finner du et hav av aktiviteter og herlige opplevelser som du kommer til å huske lenge. Foruten stor komfort og mat i verdensklasse tilbys også ekspedisjoner med spesielle Zodiac-båter til eksotiske steder. 
La deg bli underholdt
Gastronomisk veiledning for livsnytere
Minneverdige smaksopplevelser
Pause hverdagen

La deg bli underholdt

Opplev Memphis toner på BB Kings Blues Club. Eller se showet Billboard Onboard, der livemusikere fremfører uforglemmelige hits som fra de siste 50 årene.

Andre skip