MS Rotterdam

Dette er det sjette skipet med navnet MS Rotterdam i Holland America Lines historie og bærer dermed historien og tradisjonene videre.

Lugarer

Mer enn et sted å sove

Lugarene om bord på MS Rotterdam, fra de minste til de største, er kjent for å være delikat utformet og utsmykket. MS Rotterdam er en seilende kunstsamling verdt flere millioner, og alle gjester om bord får nyte godt av dette!

Spisesteder

Alle bordets gleder om bord

Restaurantene på MS Rotterdam er gjennomgående solide, og de fire der alt er inkludert vil kunne holde deg mett og fornøyd gjennom hele cruiset. Vil du ha noe litt ekstra, er Pinnacle Grill et spisested som har vunnet gode utmerkelser.

right

Med et gjennomgående konsept for hele rederiet, er underholdningen om bord forutsigbar og av meget høy kvalitet. Cruise.no anbefaler Billboard Onboard!

Skipsfakta

more
Sjøsatt

1997

Gjester

1404

Mannskap

600

Dekk

10

Størrelse

61849

BT
Hastighet

25

kn
Lengde

237

m
Bredde

32

m

Rotterdam

Opplev et uforglemmelig cruise med Rotterdam og ærverdige Holland America Line. På det flytende feriestedet tilbys muligheter for avslapning, kultur og eventyr. Utover høy komfort og mat i toppklasse finnes også muligheten til å oppdage eksotiske steder med Zodiac-båter.
La deg bli underholdt
Gastronomisk veiledning for livsnytere
Minneverdige smaksopplevelser
Pause hverdagen
right

La deg bli underholdt

Opplev Memphis toner på BB Kings Blues Club. Eller se showet Billboard Onboard, der livemusikere fremfører uforglemmelige hits som fra de siste 50 årene.
more
more
sort
more

Andre skip