MS Oosterdam

MS Oosterdam er et av Holland America Lines Vista-klasseskip, spesielt designet for å tiltrekke yngre og mer aktive passasjerer.

Lugarer

Et deilig rom å sove i, en deilig seng å våkne i

Uansett hvilken klasse lugar du velger, vil du kunne oppholde deg i høy standard. Suitene har alle balkong, og er du ute etter noe som er mer vennlig mot budsjettet, er MS Oosterdam også utstyrt med en rekke innvendige og utvendige lugarer uten balkong.

Spisesteder

Spis, drikk og vær glad om bord

Holland America Lines restaurantkonsepter er velkjente for alle som har tatt et cruise med rederiet. The Dining Room og Lido Market går igjen, med et fantastisk utvalg som er inkludert i prisen. Legger du på noen dollar får du også mer utvalg ved å besøke Pinnacle Grill eller Canaletto.

right

Hold formen ved like på ferie - både om bord og i land! Både på skipet og under utflukter er det flere muligheter til å både trene og gi kroppen litt ekstra oppmerksomhet.

Skipsfakta

more
Sjøsatt

2003

Gjester

1916

Mannskap

842

Dekk

11

Størrelse

82000

BT
Hastighet

24

kn
Lengde

291

m
Bredde

32

m

Oosterdam

Opplev det ærverdige rederiet Holland America Line. På Oosterdam kan du nyte maksimalt i et elegant miljø med antikke elementer. Ombord venter minneverdige opplevelser i form av avslapning, sceneopptredener og pedagogiske matlagningskurs.
Underholdning
Aktiviteter
Mat og drikke
Kropp og sjel
right

Underholdning

Kjenn rytmen på BB Kings Blues Club, eller under showene i teateret.
more
more
sort
more

Andre skip