MS Oosterdam

MS Oosterdam er et av Holland America Lines Vista-klasseskip, spesielt designet for å tiltrekke yngre og mer aktive passasjerer.

Lugarer

Et deilig rom å sove i, en deilig seng å våkne i

Uansett hvilken klasse lugar du velger, vil du kunne oppholde deg i høy standard. Suitene har alle balkong, og er du ute etter noe som er mer vennlig mot budsjettet, er MS Oosterdam også utstyrt med en rekke innvendige og utvendige lugarer uten balkong.

Spisesteder

Spis, drikk og vær glad om bord

Holland America Lines restaurantkonsepter er velkjente for alle som har tatt et cruise med rederiet. The Dining Room og Lido Market går igjen, med et fantastisk utvalg som er inkludert i prisen. Legger du på noen dollar får du også mer utvalg ved å besøke Pinnacle Grill eller Canaletto.

Hold formen ved like på ferie - både om bord og i land! Både på skipet og under utflukter er det flere muligheter til å både trene og gi kroppen litt ekstra oppmerksomhet.

Skipsfakta

Sjøsatt2003
Gjester1 916
Mannskap842
Dekk11
Bredde
32
m
Lengde
291
m
Størrelse
82 000
BT
Hastighet
24
kn

Oosterdam

Opplev det ærverdige rederiet Holland America Line. På Oosterdam kan du nyte maksimalt i et elegant miljø med antikke elementer. Ombord venter minneverdige opplevelser i form av avslapning, sceneopptredener og pedagogiske matlagningskurs.
Underholdning
Aktiviteter
Mat & Drikke
Kropp & Sjel

Underholdning

Kjenn rytmen på BB Kings Blues Club, eller under showene i teateret.

Andre skip