MS Nieuw Statendam

Et fantastisk skip i Pinnacle-klassen, og det sjette i flåten som bærer et av de stolteste navnene innen cruiseverdenen.

Lugarer

Gode senger og plass for deg selv

Med god plass selv i de minste lugarene, har Nieuw Statendam spesialisert seg på å tilby praktisk innkvartering for alle typer budsjett. Vil du bruke litt ekstra, får du et stort utvalg av deilige suiter – og alle har utvendige balkonger.

Spisesteder

Mye god mat uten å bruke en krone

Nieuw Statendam er kjent for mye fantastisk mat i restaurantene. Enten du benytter deg av den inkluderte serveringen eller velger å betale noe ekstra for en mer unik matopplevelse, er du garantert å aldri gå sulten fra bordet.

right

Opplev noe spennende i land, uansett hvor cruiset måtte gå. Nieuw Statendam tilbyr et nytt nivå av opplevelser i alle havner det legges til, takket være dyktige lokalkjente guider.

Skipsfakta

more
Sjøsatt

2018

Gjester

2650

Mannskap

1036

Dekk

14

Størrelse

99500

BT
Hastighet

22

kn
Lengde

297

m
Bredde

35

m

Nieuw Statendam

Følg med på et uforglemmelig cruise med verdens eldste rederi der avslapping og underholdning står i fokus. Tradisjonsrike Nieuw Statendam inneholder det meste. Hva sies om livemusikk på flere scener, egen vinproduksjon og matlagingskurser?
Underholdning
Aktiviteter
Mat og drikke
Kropp og sjel
right

Underholdning

Kjenn rytmen på BB Kings Blues Club og under showene i det høyteknologiske teateret Lincoln Center Stage.
more
more
sort
more

Andre skip