MS Nieuw Statendam

Et fantastisk skip i Pinnacle-klassen, og det sjette i flåten som bærer et av de stolteste navnene innen cruiseverdenen.

Lugarer

Gode senger og plass for deg selv

Med god plass selv i de minste lugarene, har Nieuw Statendam spesialisert seg på å tilby praktisk innkvartering for alle typer budsjett. Vil du bruke litt ekstra, får du et stort utvalg av deilige suiter – og alle har utvendige balkonger.

Spisesteder

Mye god mat uten å bruke en krone

Nieuw Statendam er kjent for mye fantastisk mat i restaurantene. Enten du benytter deg av den inkluderte serveringen eller velger å betale noe ekstra for en mer unik matopplevelse, er du garantert å aldri gå sulten fra bordet.

Opplev noe spennende i land, uansett hvor cruiset måtte gå. Nieuw Statendam tilbyr et nytt nivå av opplevelser i alle havner det legges til, takket være dyktige lokalkjente guider.

Skipsfakta

Sjøsatt

2018

Gjester

2650

Mannskap

1036

Dekk

14

Bredde

35

m
Lengde

297

m
Størrelse

99500

BT
Hastighet

22

kn

Nieuw Statendam

Følg med på et uforglemmelig cruise med verdens eldste rederi der avslapping og underholdning står i fokus. Tradisjonsrike Nieuw Statendam inneholder det meste. Hva sies om livemusikk på flere scener, egen vinproduksjon og matlagingskurser?
Underholdning
Aktiviteter
Mat & Drikke
Kropp & Sjel

Underholdning

Kjenn rytmen på BB Kings Blues Club og under showene i det høyteknologiske teateret Lincoln Center Stage.

Andre skip