MS Maasdam

Maasdam er, som sine søstre, et skip i S-klassen – designet for å ha færre gjester, samtidig som det gir mer plass for maksimal komfort.

Lugarer

Innbydende innkvartering, uansett budsjett

De fleste lugarer har havutsikt, hver suite har privat balkong og den største suiten om bord, Penthouse Verandah, er på nærmere 110 kvadratmeter. Holland America Line er for øvrig kjent for sine romslige lugarer.

Spisesteder

Spis og vær glad om bord

Skipsklassen har 10 passasjerdekk og her finnes fire ulike restauranter, deriblant Pinnacle Grill som er tildelt tittelen «Beste Spesialrestaurant» i cruiseindustrien av prestisjetunge Port Hole Magazine i USA.

right

Nye bekjentskaper har alltid vært en del av cruiseopplevelsen, og med store, felles spiseområder ser man gjerne de samme fjesene hver dag.

Skipsfakta

more
Sjøsatt

1993

Gjester

1258

Mannskap

580

Dekk

10

Størrelse

55575

BT
Hastighet

22

kn
Lengde

220

m
Bredde

31

m

Maasdam

Reis på cruise med Massdam og ærverdige Holland America Line. Her finner du et hav av aktiviteter og herlige opplevelser som du kommer til å huske lenge. Foruten stor komfort og mat i verdensklasse tilbys også ekspedisjoner med Zodiac-båter til eksotiske steder. 
La deg bli underholdt
Gastronomisk veiledning for livsnytere
Minneverdige smaksopplevelser
Pause hverdagen
right

La deg bli underholdt

Opplev Memphis toner på BB Kings Blues Club. Eller se showet Billboard Onboard, der livemusikere fremfører uforglemmelige hits som fra de siste 50 årene.
more
more
sort
more

Andre skip