Holland America Line

Savor the Journey

Holland America Line er et av verdens største og mest anerkjente rederier. Rederiets historie strekker seg helt tilbake til 1873 da det ble grunnlagt som frakt- og passasjerlinjen "Nederlandsch-Amerikaansche Stoomvaart Maatschappij".

Med sine karakteristiske mørkeblå skrog og klassiske linjer minner skipene om de tradisjonsrike linjeskipene som gikk mellom Europa og Amerika. Holland America Line tilbyr klassiske cruise med en følelse av luksus og tradisjon.
  • Antall skip: 15 (inkl. MS Nieuw Statendam, 2018)
  • Destinasjoner: Europa, Karibia, Alaska, Australia & New Zealand, Asia, Sør-Amerika, Panamakanalen, Mexico, Canada & New England, Hawaii og Stillehavsøyene, Bermuda og verdenscruise
 

 

Mer om rederiet

I dag er rederiet en del av Carnival Corporation og flåten består av 14 elegante skip som seiler til havner over hele verden under mottoet ”A Signature of Excellence”. Flåten består av romslige skip i den mellomstore klassen, og rederiet er klassifisert i premiumsegmentet. Her er det færre passasjerer og mer plass per passasjer enn på skip i tilsvarende størrelse hos andre rederier. Interiøret har et eksklusivt preg og her finnes store samlinger med kunst fra hele verden.

Holland America Line besøker over 300 fascinerende havner i hele verden hvor man kan oppleve alt fra natur og historie til kultur og shopping. Rederiet tilbyr et omfattende utfluktsprogram og besøker spennende destinasjoner. Seilingene har gjerne en varighet på 10-15 dager.

Les "Carnival Sustainability Report 2016" her.

Lugarene om bord er romslige og elegante med sengetøy av god kvalitet, badekåper og store myke håndklær i egyptisk bomull. Samtlige lugarer har flatskjerm-TV, DVD-spiller og fruktkurver som fylles på daglig dersom man ønsker det. Om bord på et skip fra Holland America Line får du virkelig følelsen av å være en gjest som settes pris på. Servicen er i ypperste klasse og rederiet vinner stadig internasjonale utmerkelser.

Rederiet er også kjent for sitt gode kjøkken. I hovedrestauranten serveres 5-retters middager på Rosenthal-porselen. Menyene er varierte og byr på klassiske internasjonale retter så vel som regionalt inspirerte retter. Man kan velge mellom fast bordsetting hvor man hver kveld gjennom hele cruiset spiser til samme tid ved samme bord, eller en fleksibel ordning hvor man spiser når det måtte passe. Man kan også nyte en intim middag på balkongen eller i Pinnacle Grill - rederiets mest eksklusive restaurant. Pinnacle Grill har blant annet blitt tildelt tittelen “Beste Spesialitetsrestaurant” innenfor cruiseindustrien av prestisjetunge Port Hole Magazine i USA. Gjennom hele dagen er snacks, småmat og drikke tilgjengelig på skipet.

Klesstilen om bord er avslappet på dagen, mens på kveldstid er det vanlig å kle seg pent. Treningsfasilitetene og spaene om bord er velutstyrte, bassengene tiltalende og underholdningen påkostet. De åpne dekkene og solsenger i teak bidrar til det klassiske cruisemiljøet og er meget populære på sjødagene. Det tilbys opplevelser og aktiviteter for alle; fra kino og kasino til dansekurs, vinsmaking og fotokurs.

Om bord på skipene finnes også flotte områder dedikert til barn og ungdom. Det tilbys også mange ulike aktiviteter for de mellom 3 og 17 år. Barna blir tatt hånd om av erfarne og utdannede ansatte i trygge omgivelser.

Et cruise med Holland America Line anbefales både for erfarne og nye cruisere, enslige, par og familier med barn. Tidligere var gjennomsnittsalderen relativt høy, og på en del seilinger (gjerne de lengre seilingene) er snittalderen fortsatt høy, men det blir mer og mer vanlig med passasjerer i alle aldre om bord. Med barne- og ungdomsklubber samt nye og gode fasiliteter tiltrekker rederiet seg stadig flere familier. De fleste passasjerene kommer fra Nord-Amerika, men andelen passasjerer fra Europa og andre land er økende.

Holland America Line tilbyr cruise for de som ønsker kvalitet, tradisjon og ”det lille ekstra” til en meget gunstig pris.
Les mer

E-katalog for 2019-20

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive