Holland America Line

Et av verdens eldste og mest tradisjonsrike rederier tilbyr flotte cruise på alle verdenshav.

  • Premiumcruise
  • Omfattende utfluktsprogrammer
  • Gir den "gode gamle skipsfølelsen"

Mottoet A Signature of Excellence definerer tydelig hva dette rederiet i premium-segmentet står for.

Med sine karakteristiske mørkeblå skrog og klassiske linjer minner skipene om de tradisjonsrike linjeskipene som gikk mellom Europa og Amerika. Holland America Line tilbyr klassiske cruise med en følelse av luksus og tradisjon.

Flåten består av romslige skip, med færre passasjerer og mer plass per passasjer enn på fartøy i tilsvarende størrelse hos andre rederier. Interiøret har et eksklusivt preg og kan skryte av samlinger med kunst fra hele verden.

Destinasjoner på øverste hylle

Lange tradisjoner og lokalkunnskap i hver enkelt havn.

Holland America Line besøker over 300 fascinerende havner i hele verden hvor man kan oppleve alt fra natur og historie til kultur og shopping. Rederiet tilbyr et omfattende utfluktsprogram og besøker spennende destinasjoner. Rederiets lange historie gjør at de pleier gode forhold til de mest interessante og flinkeste turarrangørene i havnene de besøker – verden rundt.

Stil og koder om bord

Kle deg opp for middag eller hold det avslappet hele dagen.

Klesstilen om bord er avslappet på dagen, mens på kveldstid er det vanlig å kle seg pent. Gjester som velger å ta et cruise med Holland America Line, har ofte erfaring fra tidligere seilinger, og er avslappet uansett antrekk. Mange velger den samme bordsetningen hver kveld, slik at man kan bli godt kjent med naboene ved bordet. Å spise på samme restaurant hver dag betyr også at kleskoden er lett å forholde seg til.

Aktiviteter i fleng

Mange ting å finne på for gjester i alle aldre.

Seilingene har gjerne en varighet på 10 – 15 dager, og du vil garantert ikke kjede deg på et toukers cruise. Uansett og du vil holde aktivitetsnivået høyt eller lavt, finnes det noe for deg. Om bord på skipene er det også flotte områder dedikert til barn og ungdom. Det tilbys mange ulike aktiviteter for de mellom 3 og 17 år, og barna blir tatt hånd om av erfarne og utdannede ansatte i trygge omgivelser.

Skip